Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ο αυτοαποκεφαλισμός της Δύσης

18/10/2020

Ο δημόσιος αποκεφαλισμός του Γάλλου καθηγητή [κάτι που είχε να δει η Ευρώπη από τον καιρό των Οθωμανικών επελάσεων] είναι βέβαιον ότι δεν πρόκειται να διδάξει τίποτα στις ευρωμάζες.

Και το κυριότερο;

Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, στην ολέθρια πορεία που έχει δρομολογήσει η Δύση, για τον χαμό της!

Χιλιάδες λευκοί Ευρωπαίοι θα συνεχίσουν να σύρονται σε δίκες βάσει των αντιρατσιστικών νόμων, εκατοντάδες χιλιάδες εκπαιδευτικών θα συνεχίσουν να διενεργούν καθημερινή πλύση εγκεφάλου στα μαθητούδια τους για τα καλά του Ισλάμ, εκατομμύρια εκ γενετής αριστεροί θα συνεχίσουν να απαντούν σε κάθε νέα ισλαμική βαρβαρότητα, ότι και οι Ευρωπαίοι οργάνωσαν σταυροφορίες, ενώ αμέτρητες μεγαλοαστές των ακριβών προαστίων, θα συνεχίσουν να φαντασιώνονται τις 50 αποχρώσεις του γκρι, με τους Αφγανούς κηπουρούς τους.

Χαριτωμένες σουφραζέτες της σεξουαλικής ψυχανωμαλίας, λεσβίες, λιλίκες, ευνουχισμένοι και ιέρειες του αίσχους, θα συνεχίσουν να παρελαύνουν με φτερά και δονητές, διαλαλώντας την αλληλεγγύη τους στους ηρωοποιημένους μουσουλμάνους "πρόσφυγες", παρότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι έτσι και βρεθούν σε ισλαμική χώρα, θα τις φυτέψουνε σε ένα μέτρο χώμα και θα τους τσακίσουν τα κεφάλια με πέτρες!  

Μεγαλόψυχοι και μεγαλόσχημοι αρχιπαπάδες, θα επιμένουν να ταΐζουν, να ποτίζουν και να κανακεύουν τους πεινασμένους "αδελφούς μας", ενώ πολλοί απ δαύτους θα αναζητούν τον επιούσιο μελαμψό επιβήτορα τους, στις σκοτεινές πιάτσες.

Δικαστίνες, εισαγγελείς, γραμματείς και συριζαίοι θα αθωώνουν αβέρτα μουσουλμάνους βιαστές και αφροασιάτες γδάρτες, την ίδια ώρα που θα φορτώνουν εξοντωτικές ποινές οποιονδήποτε πατριώτη τολμάει να διαμαρτυρηθεί απέναντι στη γενοκτονία του λευκού Ευρωπαίου ανθρώπου.  

Όχι τίποτα δεν θα αλλάξει και τίποτα δεν θα καταλάβει η Δύση, από το φρικιαστικότερο έγκλημα που συνέβη στο έδαφός της, μετά τις επιδρομές των Μογγόλων.

Ίσα-ίσα, το πόπολο θα συνεχίσει να παρακολουθεί αμέριμνο τα Μπιγκ Μπράδερς και θα στενάζει κάθε φορά που ένας ευρύπρωκτος καραγκιόζης, το παίζει θύμα της κοινωνίας ή μια μιγάδα καλλονή, παριστάνει την αδικημένη παρθένα! 

Οι νέοι ήρωες που θα πλασάρονται στις μάζες, θα είναι ή ανωμαλιάρηδες ή μαύροι, ενώ εκλεγμένοι δημαρχαίοι και περιφερειάρχες, θα κανονίζουν που και πως, θα καλοβολευτούν τα καινούρια "ασυνόδευτα" που κουβαλάνε κατά εκατοντάδες, οι πραιτωριανοί των ΜΚΟ και οι κρατικοδίαιτες λαθροφαγάνες...  

Δικηγόροι, λαθρέμποροι, δουλέμποροι, σωματέμποροι, συμβολαιογράφοι και μπάτσοι θα κονομάμε ποσά μεγαλύτερα και από τους τζίρους του κύκλου της πρέζας, ενώ κολλητοί της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής συμμορίας, θα χτίζουν βίλες απάνω στα αποκαΐδια των τοπικών κοινωνιών, που γενοκτονούνται συστηματικά.  

Στο μαχαίρι του Τσετσένου Μωαμεθανού, που έκοψε τον λαιμό του φραντσέζου καθηγητή, ολόκληρη η Ευρώπη συνωμότησε, για την εθνική, πολιτισμική, φυλετική και ηθική αυτοχειρία της

Ο Βίκτορ Όρμπαν το είπε ξεκάθαρα...

Η δυτική Ευρώπη έχει τελειώσει. Να σώσουμε τουλάχιστον την υπόλοιπη.

Κι η Ισλαμογρεκία ως γνωστόν, ανήκε πάντα εις την Δύσιν...

  

Δεν πειράζει όμως!
Η τιμωρία τους θα είναι ότι θα ζήσουνε σ’ αυτόν τον κόσμο που φτιάχνουνε!

Κι αυτοί και τα παιδιά τους...

ΠΗΓΗ: panusis.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.