Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΚΟΣΙΩΝΗ ΑΛΛΑ… ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟΥ! ΦΟΥΛ “ΣΤΗΜΕΝΗ” ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ Η “ΓΡΑΜΜΗ” ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Σία Κοσιώνη είχε κάθε λόγο να ερμηνεύει περιχαρής την άποψη των πολιτών, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται πως την κατέγραψαν οι δημοσκόποι της Pulse.

Είναι, άλλωστε, γνωστή ακόμη και στους πιο αδαείς η πολιτική γραμμή του ΣΚΑΪ και η… αδυναμία του στον πρωθυπουργό ο οποίος, σύμφωνα με το αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Φαλήρου, στέλνει τον Τσίπρα για περίπατο ως… καταλληλότερος, επιβραβεύεται για τον χειρισμό των ελληνοτουρκικών(!) και αποθεώνεται για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Πιο φιλοκυβερνητική δημοσκόπηση γίνεται; Δεν γίνεται!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σκέλος που αφορά τη Χρυσή Αυγή όπου εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως οι ερωτηθέντες, όχι μόνο εγκρίνουν την καταδίκη και τις ποινές φυλάκισης του ηγετικού πυρήνα, αλλά σε μεγάλο ποσοστό θα επιθυμούσαν η τιμωρία τους να είναι ακόμη πιο αυστηρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.