Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! 

09/10/2020 

Ενώ από ώρα σε ώρα ή από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανακοίνωση των ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ ποινών που θα οδηγήσουν στη φυλακή τους εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» να αφήσει ελεύθερο να κυκλοφορεί ανάμεσά μας τον Πακιστανό βιαστή 20χρονης Ελληνίδας στην Θεσσαλονίκη!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Με βούλευμά του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε να μην προφυλακιστεί ο 34χρονος Πακιστανός μπολιαστής –Μητσοτάκη κάθαρμα!- αλλά να αφεθεί ελεύθερος με… περιοριστικούς όρους!

Εδώ, να υπενθυμίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή έχει αφεθεί ελεύθερος ο πρώτος εκ των βιαστών, ένας 45χρονος Πακιστανός, αλλά είχε προκύψει διαφωνία ανακριτού και εισαγγελέως για τον δεύτερο, που λύθηκε… υπέρ του βιαστή!

Αυτή είναι η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» στο… πολυπολιτισμικό προτεκτοράτο Μητσοτακιστάν, μετά τη «νίκη της δημοκρατίας» και την «πάταξη του ναζιστικού μορφώματος»! Εφόσον η Χρυσή Αυγή θα βρεθεί στη φυλακή, δε θα υπάρχει πλέον καμμιά αναστολή των «πολυπολιτισμικών» πολιτικάντηδων στην επιεική συμπεριφορά προς τους «μπολιαστές», για το φόβο του πολιτικού κόστους! 

Τι δεν καταλαβαίνετε… πατριώτες που θέσατε την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής, συνδράμοντας το ψευδοκράτος να την θέσει εντός φυλακής;

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.