Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Ὑψηλή, ἀκόμη πιό ὑψηλή θέσι γιά τήν Χάνα! 

13/10/2020

Εἶπα κι᾿ἐγώ,πῶς δέν ἔλαβε τήν θέσιν τῆς προέδρου τῆς δημοκρατίας τους,ὅπως ὑποπτευόμεθα (ἐδῶ) καί τήν ὑπολόγιζα γιά σίγουρη,μαζύ μέ τήν ἑβραία Μαρία, τήν Δαμανάκη; Ἄμ ἄλλα σχέδια εἶχαν κατά νοῦ, μωρέ! Ἀκόμη πιό ...ὑψηλά! 

« ...Η χώρα μας υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΟΟΣΑ, αυτού του σημαντικού οργανισμού. Και μάλιστα ένας Έλληνας, ο Ξενοφών Ζολώτας, ήταν ο εισηγητής της σημερινής μορφής του. Είναι χαρά μου, λοιπόν, που, 60 χρόνια μετά, η πατρίδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της, θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΟΟΣΑ. Και εισηγείται για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ μία άξια Ελληνίδα: Την Άννα Διαμαντοπούλου.

Η κυρία Διαμαντοπούλου αποτελεί μία υπερκομματική επιλογή, με πολυδιάστατη επιστημονική και κοινωνική διαδρομή. Με διεθνή εμπειρία και αναγνώριση. Αλλά και δράση σε τομείς όπως η Εκπαίδευση, η Απασχόληση, οι νέες Τεχνολογίες και το Περιβάλλον. Ζητήματα, δηλαδή, που ανήκουν στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος του ΟΟΣΑ για τον 21ο αιώνα.

Η Άννα Διαμαντοπούλου σηματοδοτεί την σύγχρονη Ελληνίδα της προόδου και του κόσμου. Με γνώσεις, κύρος και εμβέλεια, που ξεπερνούν τα εθνικά μας σύνορα. Είναι, λοιπόν, η πιο κατάλληλη υποψήφια για το αξίωμα της Γενικής Γραμματέως του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Της εύχομαι καλή επιτυχία και όρεξη για δουλειά..» (ἐδῶ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.