Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Μετατρέπει την Ελλάδα σε φέουδό του ανεμπόδιστος. Ως πότε θα καθόμαστε στους καναπέδες μας;

19/01/2024

Ένα ενδιαφέρον άρθρο από τον ιστότοπο ANTINEWS:

Του Αδέξιου Δεξιού

Δεν ξέρουμε αν θα πάει τελικά στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης εγκαταλείποντας τον έρμο τούτο τόπο στο έλεος του Θεού ένεκα της… άριστης ηγεσίας του ή αν πρόκειται για διαρροές προς αποπροσανατολισμό των αντιπάλων του.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως δείχνουν ότι ο βασικός στόχος του είναι να μετατρέψει την Ελλάδα σε φέουδό του. Κι αν αδειάσει καμιά θέση στην Ευρώπη… βλέπουμε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλαζονεία του Μητσοτάκη πλέον χτυπάει κόκκινο και νομίζει ότι είναι ο νέος Βενιζέλος.

Σκοπός του η κυριαρχία στο κέντρο, θεωρώντας ότι θα τα καταφέρει διότι δεν υπάρχει σοβαρός αντίπαλος από τα δεξιά για να τον σταματήσει.

Με την αριστερά και την κεντροαριστερά δεν ασχολείται γιατί τις έχει στο τσεπάκι του. Επί της ουσίας δουλεύουν γι’ αυτόν. Κάτι που δε χρειάζεται ρεπορτάζ φυσικά για να το εμπεδώσετε. Το διαπιστώνετε καθημερινά από τις… πάσες για τη μακροημέρευση του Κυριακού τόσο από τον Κασσελάκη όσο και από τον Ανδρουλάκη.

Προς επίρρωση της επέλασης στο κέντρο υπενθυμίζουμε την… ηγετική εμφάνιση του Μητσοτάκη στην εκδήλωση για τον Σημίτη.

Τι έδειξε η σημειολογία; Ότι ο Μητσοτάκης είναι η συνέχεια του εκσυγχρονιστικού και δήθεν προοδευτικού κεντροαριστερού εσμού.

Ο Κυριάκος όμως όπως αναφέραμε έχει μεγάλες βλέψεις και δε θέλει να ξεπεράσει μόνο τον Σημίτη, αλλά και τον Βενιζέλο.

Και για να το καταφέρει πρέπει να φτιάξει ισχυρή πολιτική πλατφόρμα.

Στο μυαλό του Μητσοτάκη βέβαια για να αποδώσει αυτή η πλατφόρμα πρέπει να εμπεριέχει τον εθνομηδενισμό, τον κρατικοδίαιτο νεοφιλελευθερισμό, τη woke ατζέντα και το σημαντικότερο, την εκτέλεση των εντολών από τα αφεντικά της Νέας Τάξης Πράγματων ώστε να διατηρεί την επίπλαστη κυριαρχία του.

Καταλάβατε τώρα γιατί προωθεί τον γάμο και την τεκνοθεσία ομοφύλων, γιατί οδηγεί τη χώρα στις ταπεινωτικές Πρέσπες του Αιγαίου, γιατί πίνει το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας για να θησαυρίζουν οι ολιγάρχες, γιατί ξεπουλάει τα πάντα μπιρ παρά στους αναρχοκαπιταλιστές και γιατί διατυμπανίζει νυχθημερόν ότι βρίσκεται στη… σωστή πλευρά της Ιστορίας αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκαλεί στη χώρα;

Διότι έτσι θαρρεί ότι θα γίνει ο νέος Βενιζέλος.

Το τραγικό είναι ότι εγκληματεί ανεμπόδιστος.

Η εκκλησιά πχ. θα μπορούσε να κατεβάσει τον λαό στους δρόμους με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων και να παραλύσουν τα πάντα. Αλλά δεν το κάνει για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της (βλέπε εκκλησιαστική περιουσία) εκτοξεύοντας επικοινωνιακές πομφόλυγες όπως αυτή με το δημοψήφισμα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο Κασσελάκης και ο Ανδρουλάκης παίζουν κανονικότατα το παιχνίδι του Μητσοτάκη όπως είπαμε (θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί ποιείται την νήσσαν για τις υποκλοπές ο Ανδρουλάκης και γιατί αίφνης το αμερικανικό πυροτέχνημα Κασσελάκης βάζει πλάτη στον Κυριάκο).

Η δεξιά της ΝΔ με πατριάρχη τον Σαμαρά θα μπορούσε να… τραβήξει την πρίζα στον Κυριάκο, αλλά δεν πρόκειται να το κάνει. Σιγά μη διακινδυνεύσουν να χάσουν τα προνόμια. Θα διαφωνούν παίζοντας τα παιχνίδια τους, ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα πέσει για να συνεχίσουν να βυσσοδομούν υπό ευνοϊκότερες συνθήκες.

Εξυπακούεται, ότι αν δε βρεθεί ένας σοβαρός πολιτικός να φτιάξει ένα σοβαρό δεξιό κόμμα (καλώς ή κακώς μόνο από τα δεξιά δύναται να αναχαιτιστεί ο Κυριάκος. Τα στατιστικά το αποδεικνύουν περίτρανα), πολύ φοβούμαστε ότι η Ελλάδα θα καταντήσει… μικρή οθωμανική επαρχία. Έτσι την είχε χαρακτηρίσει ο Μητσοτάκης  σε ανύποπτο χρόνο.

Κι ο καθημαγμένος λαός θα μπορούσε να τη σώσει. Θα πρέπει όμως να αντιληφθεί επιτέλους ότι οι εποχές που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το μενού πλέον διαθέτει μόνο φτώχεια και μιζέρια. Το βιώνει στο πετσί του ήδη 14 χρονιά. Άραγε, πότε σκοπεύει να σηκωθεί από τον καναπέ του για να διεκδικήσει τα αυτονόητα, όταν τον σηκώσουν άλλοι για να τον στείλουν στο υπερπέραν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.