Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Όταν ο Μάκης Βορίδης χαρακτήριζε «προσκυνημένο» το πολιτικό σύστημα – Τι άλλαξε από τότε

 

O υπουργός επικρατείας Μάκης Βορίδης είναι το πρόσωπο των ημερών καθώς ενώ στην αρχή έλεγε πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια εν συνεχεία καθησύχασε τους πάντες στη ΝΔ λέγοντας «δεν θα αφήσουμε μια διαφωνία να διχάσει την παράταξη».

Το μέγιστο που πρόκειται να πράξει είναι να απέχει «βολικά» από την ψηφοφορία, δηλαδή όταν αυτή θα διεξάγεται αυτός θα προτιμήσει να παρευρίσκεται στο μπαρ της Βουλής, πίνοντας ίσως χαλαρά ένα ποτό.

Κι όμως όταν κάποτε είχε το δικό του, το «Ελληνικό Μέτωπο», χαρακτήριζε τότε τον Κώστα Καραμανλή και τον Γιώργο Παπανδρέου όπως και την Αριστερά στο σύνολο της,  ως «προσκυνημένους», σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα.

Τώρα ο ίδιος σε ένα επίσης εθνικό θέμα όπως είναι η τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια αντί να υιοθετούνται από φυσιολογικά ζευγάρια, επιλέγει να στηρίζει την κυβέρνηση που θα τη επιβάλει.

Όπως δήλωσε ο ίδιος «Ο Πρωθυπουργός έχει την απόλυτη στήριξή μας και έτσι θα συνεχίσουμε συντεταγμένα την πολύ σημαντική δουλειά που κάνει αυτή η Κυβέρνηση».

Εδώ δηλαδή δε τίθεται «προσκυνήματος», είναι όλα μια χαρά…

Τώρα είναι υπουργός και βλέπει τα πράγματα εντελώς διαφορετικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γάμος είναι τυπική διαδικασία αφού οι ομοφυλόφιλοι ήδη καλύπτονται από το σύμφωνο συμβίωσης που ισχύει από το 2015, αλλά είναι απαραίτητος για να μπορούν να υιοθετούν παιδιά.

Άρα το ζήτημα δεν είναι ο γάμος, αλλά η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.

ΠΗΓΗ: www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.