Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Μία στυγερή εκτέλεση και η Κολομβία της Ευρώπης

20/01/2024

Σε μετάδοση από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς παρακολούθησε ο ελληνικός λαός την εκτέλεση με 97 σφαίρες με καλάσνικοφ ενός σεσημασμένου νονού, ο οποίος όχι μόνον κυκλοφορούσε ελεύθερος, αλλά είχε στο πορτ μπαγκάζ του και αυτός ένα καλάσνικοφ και επάνω του ένα πιστόλι και όλα αυτά σε κεντρικό σημείο των Αθηνών και με την αστυνομία υποτίθεται να τον παρακολουθεί… Αστεία πράγματα! 

Και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας γνωρίζει πολύ καλά ότι οι διασυνδέσεις πολιτικών, μεγιστάνων του πλούτου και κακοποιών είναι δεδομένες και μάλλον απαραίτητες για να συντηρηθεί αυτή η σάπια κοινωνία που υπάρχει και που είναι έργο αυτών που κυβερνούν, αυτών που αστυνομεύουν και αυτών που δικάζουν… Όχι βέβαια όλων για να είμαστε δίκαιοι, αλλά κάποιων εξ αυτών, τους οποίους όμως γνωρίζουν πολύ καλά και οι υπόλοιποι και δεν λένε λέξη. Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω που διαβάσαμε και με τα οποία συμφωνούμε: 

“Παντού το ίδιο χαρακτηριστικό που διαψεύδει τον όρο «υπόκοσμος»: Είναι γνωστοί παντού, έχουν «κολλητούς» όχι απλώς επιχειρηματίες, αλλά και «ολιγάρχες», ενώ ελέγχουν με το χρήμα που διαθέτουν και με την χρήση αποστράτων, πολλούς εν ενεργεία στην ΕΛΑΣ!

Πλέον οι εγκληματίες «εντάσσονται» στο περιβάλλον πολιτικών και ολιγαρχών και μέσα σε μία εξαιρετικά «ρηχή» ελληνική κοινωνία που πλέον ανέχεται τα πάντα, μια διεφθαρμένη κρατική διοίκηση σε όλα τα επίπεδα και βέβαια απέναντι σε αστυνομικούς που αμείβονται με 1200 ευρώ έρχονται οι έχοντες τις «διασυνδέσεις» διεφθαρμένοι αστυνομικοί που εισπράττουν από τις «διευκολύνσεις» πενταπλάσια ή δεκαπλάσια του μισθού τους!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Β. Ζαμπούνης, εκτός από το Glock των 9 mm που κατείχε, φυσικά χωρίς άδεια, είχε στο πορτ μπαγκάζ κι ένα πολεμικό αυτόματο τυφέκιο AK-47 των 7,62 χλστ. με δύο γεμιστήρες!

Όταν είναι παράνομο ακόμα και σουγιά να έχεις στο αυτοκίνητο γιατί θεωρείται παράνομη οπλοκατοχή, ο νεκρός κυκλοφορούσε με πολεμικό οπλισμό χωρίς να ανησυχεί για τυχόν ελέγχους της ΕΛΑΣ! Γιατί άραγε;”

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.