Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Νέα Δημοκρατία, ομόφυλα ζευγάρια και οι “τσάμπα μάγκες” της φιλελεύθερης παράταξης

17/01/2024

 

Έτοιμος να περάσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και με υιοθεσία, παρακαλώ, είναι ο πρωθυπουργός, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τα μεγάλα λόγια κάποιων βουλευτών και υπουργών του, που δήθεν αντιδρούν.

Μάλιστα, για να διευκολύνει όσους φοβούνται ότι θα χάσουν την κομματική τους πελατεία ψηφίζοντας το νομοσχέδιο αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους προτείνει την αποχή και μάλιστα έβγαλε και μία εξωφρενική διάταξη από το συρτάρι, ότι μπορεί να περάσει ο νόμος με σχετική πλειοψηφία ακόμη και με 75 ψήφους! Έτσι θα επιτύχει με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Και να κρατήσει τους “εθνικοπατριώτες” ψηφοφόρους, οι οποίοι ευρίσκονται σε κατάσταση αφασίας και θα αρκεστούν με την αποχή, δικαιολογώντας τον, και να υπηρετήσει τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης για την διάλυση της παραδοσιακής οικογένειας. 

Γιατί δεν αντέδρασαν αλήθεια οι υπουργοί του και δεν παραιτήθηκαν με το νομοσχέδιο του Πατέλη έμπιστου συνεργάτη του πρωθυπουργού παντρεμένου με άντρα, το οποίο ήδη δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της κυβερνήσεως (ΦΕΚ), με το οποίο καταργείται ο όρος άρρεν και θήλυ; Είδατε να αντιδρά κανείς; Ο μόνος που ψελλίζει κάποιες κουβέντες είναι ο απελπισμένος Σαμαράς, που ακόμη ελπίζει μήπως εκβιάζοντας κερδίσει μία θέση στην προεδρία ή στην Ευρώπη.

Όλα όμως φανερώνονται στον χρόνο και θα δείτε ότι το νομοσχέδιο θα έλθει και θα περάσει και δεν θα κουνηθεί φύλλο… γιατί επάνω από την καρέκλα και την εξουσία δεν βάζουν τίποτε οι επαγγελματίες της πολιτικής. Αυτό και μόνον είναι που τους ενδιαφέρει, αυτή είναι η ηθική τους και η τιμή τους. Δεν φταίνε αυτοί όμως, φταίει αυτός ο δουλοπρεπής λαός, όπως τον έχουν καταντήσει, που σκύβει το κεφάλι και δέχεται αδιαμαρτύρητα όχι μόνον τις εθνικές προδοσίες, αλλά και την καταστροφή κάθε ηθικής αξίας του.

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.