Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Οι “καλοί” νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

“Εόρτασαν” οι φιλελεύθεροι δημοκράτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αφορμή την 9η Μαΐου και την ήττα των δυνάμεων του Άξονα στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που έλαβε χώρα πριν από 84 χρόνια. Το ψευδές αφήγημα των αυτοαποκαλούμενων “καλών” της ιστορίας περιλαμβάνει κίβδηλες φιλειρηνικές φανφάρες και ένα αιώνιο “ανάθεμα” για τους “κακούς” αντιπάλους τους, των οποίων ψάχνουν μάταια δήθεν “συνεχιστές” κυνηγώντας φαντάσματα οκτώ δεκαετίες μετέπειτα.

Ποιος είναι ο κόσμος όμως που γέννησε η “αντιφασιστική νίκη” των λαών το 1945; Είναι ο κόσμος που οι αιμοσταγείς μπολσεβίκοι μοιράστηκαν με τους περιούσιους φιλελεύθερους τα ιμάτια της ηττημένης και καθημαγμένης Ευρώπης, χώρια τις πολυάριθμες αποικίες τους ανά τον πλανήτη. Είναι ο κόσμος της κυριαρχίας του υλιστικού οικονομισμού, όπου όλα μεταφράζονταν σε χρήμα και βασίλευσε ο καταναλωτισμός, στρώνοντας το έδαφος για τα κοινωνιοδιαλυτικά φαινόμενα τύπου “Μάη του ’68”. Είναι οι εποχές που, ιδιαίτερα μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, η επέλαση της παγκοσμιοποίησης εξελίχθηκε σε μια αδυσώπητη επίθεση σε Έθνη και Πατρίδες, με πρώτο θύμα τον Λευκό Ευρωπαίο άνθρωπο. Είναι ο κόσμος της εκφυλισμένης μαζικής κουλτούρας του αμερικανισμού, η οποία ψηφιοποίησε την παρακμή και επέβαλλε ένα δηλητηριώδες πρότυπο “ζωής” βολικό για τους σύγχρονους εξουσιαστές.

Για να μην αναφερθούν λεπτομερώς οι δεκάδες επεμβάσεις του ΝΑΤΟ σε κάθε γωνιά της γης και οι σκληροί πόλεμοι σε Γιουγκοσλαβία την δεκαετία του ’90, αλλά και στο μέτωπο της Ουκρανίας στις ημέρες μας, πόλεμοι για τους οποίους ευθύνονται εξ ολοκλήρου οι επίγονοι των νικητών του 1945. Αυτός είναι ο “ιδανικός” κόσμος που γέννησε η ήττα των “κακών” στην μεγαλύτερη ανθρωποσφαγή της ιστορίας.

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.