Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Το Μέτωπο Νεολαίας τίμησε τον Ποντιακό Ελληνισμό

Με μια λιτή αλλά δυναμική ανοιχτή εκδήλωση, οι νέοι της Χρυσής Αυγής τίμησαν την μνήμη των θυμάτων, αλλά και την αντίσταση των Ελλήνων του Πόντου στην τουρκική θηριωδία και τις γενοκτονικές ορδές του Κεμάλ. Για μια ακόμα φορά, ο μαίανδρος κυμάτισε στην πλατεία του Κορδελιού Θεσσαλονίκης, μιας λαϊκής συνοικίας όπου κτυπάει σθεναρά η καρδιά του προσφυγικού Ελληνισμού.

Η οργανωτική ομάδα του Μετώπου Νεολαίας φρόντισε από νωρίς να προβεί σε τοπική ενημερωτική δράση, ερχόμενη σε επαφή με οικογένειες και νεαρά παιδιά τα οποία με ευχαρίστηση προμηθεύτηκαν το έντυπο υλικό του κινήματος. Εν συνεχεία, οι Συναγωνιστές παρατάχθηκαν με την αρμόζουσα τάξη μπροστά στο μνημείο. Δίπλα τους και υπερήφανοι Πόντιοι γέροντες της περιοχής που δεν δίστασαν να συνταχθούν με “τα παιδιά με τα μαύρα”!

Ο υπεύθυνος της Νεολαίας με μια σύντομη ομιλία εξέφρασε το ουσιαστικό νόημα του οράματος της Μεγάλης Ιδέας, η οποία ουδέποτε πέθανε στις ψυχές των πραγματικών Ελλήνων. Υπογράμμισε επίσης την διαφοροποίηση του Κινήματος μας από τις φιέστες λήθης και αντιρατσισμού που το πολιτικό σύστημα στήνει στην πόλη για να σφετεριστεί το ποντιακό (και όχι μόνο) στοιχείο της Μακεδονίας, ξεπλένοντας την τουρκική εγκληματικότητα.

Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κατέθεσε στεφάνι το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Γεώργιος Χασιώτης. Τέλος, δίνοντας όρκο μάχης και επιστροφής του Γένους μας στις πατρογονικές του εστίες, όλοι οι παριστάμενοι έψαλαν με μια φωνή τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος μας. Η πραγματική Εθνική αντίσταση του μαχόμενου Ελληνισμού συνεχίζεται, ενάντια σε φιλελεύθερους προδότες αριστερής και δεξιάς κοπής, αλλά με την Εθνικιστική νεολαία στο πλευρό μας και τις αδιαπραγμάτευτες αξίες του λαϊκού Εθνικισμού ως φάρο του επίμοχθου αγώνα μας.

Περισσότερες φωτογραφίες: antepithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.