Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Η κρυστάλλινη νομιμότητα της Χρυσής Αυγής και ο στρουθοκαμηλισμός του πολιτικού συστήματος

Στον επικοινωνιακό πόλεμο που διεξάγει το σύστημα εναντίον του λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος, κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει η σκόπιμη παραπληροφόρηση και η διάδοση ψευδών ειδήσεων με στόχο την σύγχυση και την αποδιοργάνωση των Ελλήνων που αντιστέκονται. Στην κυβέρνηση δεν αρέσει καθόλου η σταδιακή επανεδραίωση της Χρυσής Αυγής στη νεολαία, παρά την βολική για την Νέα Δημοκρατία ύπαρξη τριών ακροδεξιών αποκομμάτων εντός κοινοβουλίου, τα οποία μόνο ως πρόσκαιρες βαλβίδες εκτόνωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας λειτουργούν και τίποτε άλλο. Είναι χαρακτηριστικά εκκωφαντική η απουσία αυτών των ιμιτασιόν “πατριωτών” εξάλλου από τις ποικίλες κινητοποιήσεις του κόσμου σε μια πληθώρα ζητημάτων.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ως ο μοναδικός, ειλικρινά πατριωτικός πολιτικός οργανισμός πανελλήνιας απήχησης, προσφέρει στον Εθνικισμό της Πατρίδος μας το βασικό κινηματικό υπόστρωμα για την έκφραση της μοναδικής ουσιαστικής αντιπολίτευσης που τρομάζει την κυβέρνηση. Αυτό κατέστη ξεκάθαρο τόσο με την δυναμική παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών του Μετώπου Νεολαίας στις διαμαρτυρίες ενάντια στην θέσπιση “γάμων” και “τεκνοθεσίας” από ομοφυλόφιλους, όπου οι Χρυσαυγίτες προσέδωσαν τον απαραίτητο μαχητικό παλμό, όσο και με την πρόσφατη επιτυχημένη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Ιμίων στον Πειραιά.

Εν μέσω συνωμοσίας σιωπής από τους ράθυμους παντογνώστες του δήθεν “πατριωτικού” χώρου, αλλά και μιας καταχρηστικής απαγόρευσης της εκδήλωσης, εκατοντάδες Χρυσαυγίτες τίμησαν τους πεσόντες αξιωματικούς υψώνοντας ψηλά τον Μαίανδρο και την Ελληνική σημαία με μια μαζική πορεία στο κέντρο του Πειραιά. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης των ολιγαρχών τήρησαν μια εξίσου γλοιώδη στάση, αποκρύπτοντας όχι μόνο την αναγγελία και τα πλάνα της Εθνικής αυτής εκδήλωσης, αλλά και διαφημίζοντας μέσω καναλιών και ιστοσελίδων τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις κάποιων ελάχιστων της πάντα τουρκόφιλης αριστεράς και των αντιφασιστικών αθυρμάτων της!

Δείγμα της υποταγής των κρατικών οργάνων στο κυρίαρχο εξουσιαστικό αφήγημα περί δήθεν “ποινικοποιημένου εθνικισμού”, είναι η διαφορά στις ανακοινώσεις που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ στην φετινή απαγόρευση, σε σχέση με σχετικό έγγραφο που βγήκε με αφορμή την περσινή συγκέντρωση Τιμής των Ιμίων. Όπως βλέπετε, στο περσινό έγγραφο αναγράφεται ολοκάθαρα ο χαρακτηρισμός πολιτικό κόμμα ως ιδιότητα του αυτόχρημα νομίμου πολιτικού σχηματισμού «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Αν και έχει επαναδιατυπωθεί ρητά σε έγγραφα της αστυνομίας αυτή η πραγματικότητα σε προηγούμενες απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, όπως και όφειλε να γίνει, οι αριστεροί σε αυτή την περίπτωση επιδόθηκαν εκ νέου στο αγαπημένο τους σπορ.

Αφού πιάσανε στασίδι και κλαψούρισαν σε δεκάδες κανάλια, εφημερίδες και ιστοσελίδες περί του χαρακτηρισμού της Χρυσής Αυγής ως πολιτικό κόμμα, κατηγόρησαν την ΕΛ.ΑΣ ότι “νομιμοποιεί τους φασίστες”, μηρυκάζοντας το σαθρό ψευτοεπιχείρημα ότι το Εθνικιστικό κίνημα ετέθη “εκτός νόμου” ως “εγκληματική οργάνωση”. Από την μίζερη ψυχή του παθιασμένου κομμουνιστή δεν μπορεί εξάλλου κανείς να αφαιρέσει την λαγνεία προς την λεγόμενη “συλλογική ευθύνη” και την τάση για “λαϊκά δικαστήρια” ιδεολογικού προσήμου. Ακόμα και αν τάσσονται ολόθερμα στο πλευρό της υποτίθεται “εχθρικής” για εκείνους αστικής δικαιοσύνης, όταν εκείνη στέλνει στην φυλακή δεκάδες Εθνικιστές.

Στην φετινή απαγόρευση της εκδήλωσης όμως, τα πάντα δουλικά προς την κρατική εξουσία όργανα της ΕΛ.ΑΣ “πρόσεξαν” την διατύπωση της ανακοίνωσης τους, απαλείφοντας τον χαρακτηρισμό «πολιτικό κόμμα» από το σχετικό τους έγγραφο. Μπορεί οι ένστολοι να καμώνονται τους τηρητές του νόμου και της τάξεως και τους αδήριτους στυλοβάτες της καθεστωτικής νομιμότητος, αλλά για να αποφύγουν ως σώμα την μπολσεβίκικη κατακραυγή δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ονοματίσουν φέτος τις σφραγίδες της αριστεράς ως “συλλογικότητες” και “οργανώσεις”, “ξεχνώντας” να αναγράψουν ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή αποτελεί νομιμότατα πολιτικό κόμμα, όπως τουλάχιστον τυπικά έπρατταν μέχρι πρόσφατα. Η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς έχει διαβρώσει τα υψηλά κλιμάκια και της αστυνομίας, η οποία εν γνώσει της εθελοτυφλεί, καθώς άπαντες γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμη και δρα νόμιμα σε ολόκληρη την επικράτεια.

Όσα ψέματα και να γράψουν όμως οι φιλελεύθερες φυλλάδες της διαπλοκής και όσες λεκτικές “τρίπλες” εφεύρουν οι διάφοροι βραχίονες καταστολής του αντεθνικού καθεστώτος, η αλήθεια λάμπει ολόφωτα στα μάτια των Ελλήνων πολιτών. Και αυτή είναι ότι παρά την ολόπλευρη στοχοποίηση και τις άδικες φυλακίσεις, η Χρυσή Αυγή όσο και να πονάει και να ενοχλεί αυτό τους κλητήρες της παγκοσμιοποίησης, αποτελεί ένα νομιμότατο πολιτικό κίνημα, αλλά και ταυτόχρονα πολιτικό κόμμα φυσικά. Η νόμιμη εθνικιστική της δράση διεξάγεται με πλήθος ανοιχτών κοινωνικών δράσεων, ενώ σε αντίθεση με τους δήθεν “επαναστάτες καταληψίες” με τους πιστολιασμένους λογαριασμούς αντιφασίστες, διατηρεί νομιμότατα γραφεία και στέκια νεολαίας σε μεγάλα αστικά κέντρα με δημόσια ανακοινωμένη τακτική λειτουργία, ιστοσελίδες Εθνικού περιεχομένου αλλά και πλούσια εκδοτική δραστηριότητα.

Για το τέλος, αξίζει μια αναφορά στα λόγια της γνωστής αντιεθνικίστριας “κινηματογραφίστριας” Αντζελίκ Κουρούνις, σε συνέντευξη που έδωσε σε αριστερό ιστότοπο προ δυο ετών. Η κατά δήλωση της «αριστερή φεμινίστρια, κόρη μεταναστών» με τον… «εβραίο σύζυγο και τον ομοφυλόφιλο γιο» (!), παραδέχεται σε ερώτηση σχετιζόμενη με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, πως «Όπως είπε ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος, οι δικαστές πήραν το σήμα από την κυβέρνηση και προέβησαν στην καταδίκη, γιατί δεν τα βάζεις εύκολα με μισό εκατομμύριο ψηφοφόρους. Δύο πράγματα με ενοχλούν όμως σ’ αυτό: το ένα είναι η παρέμβαση της πολιτικής στη δικαστική εξουσία καθεαυτή. Το δεύτερο, αν δεν υπήρχε αυτή η παρέμβαση, θα τους αθώωναν;».

Μπορεί το πολιτικό σύστημα να στρουθοκαμηλίζει αποφεύγοντας τις αναφορές στην κρυστάλλινη νομιμότητα του Λαϊκού Συνδέσμου, η ελληνική νεολαία όμως αψηφά την λασπολογία των εμπαθών διαστρεβλωτών και περνάει στην Αντεπίθεση συμμετέχοντας ενεργά στις τάξεις του κινήματος. Προς μεγάλη απογοήτευση των εχθρών του Ελληνικού Έθνους, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη, για μια Ελλάδα ισχυρή, Εθνικιστική!

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.