Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Στις είκοσι πιο επικίνδυνες πόλεις της Ευρώπης η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη

Τα παραμύθια της Ν.Δ. για ασφαλές κράτος

Οι απατεώνες που κατευθύνουν τα ΜΜΕ αυτής της χώρας λιβανίζουν τη Ν.Δ. για ένα κατά φαντασίαν ασφαλές κράτος, που δήθεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα. Τι κι αν έχουμε βόμβες και τρομοκρατικές επιθέσεις και καθημερινές δολοφονίες, καθώς και συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα στους ανηλίκους; Καμία σημασία… Πάνω απ’ όλα η προπαγάνδα. 

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν πληρώνονται από τα κονδύλια του ψευτορωμαίικου και γράφουν την αλήθεια.

Έτσι την πλήρη κατάρρευση της έννομης τάξης στην Ελλάδα επιβεβαιώνει η τουριστική ιστοσελίδα Way To Stay η οποία κατατάσσει την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη μέσα στις 20 πιο επικίνδυνες πόλεις της Ευρώπης σε ότι αφορά την εγκληματικότητα και τη βία!

Η κατάταξη αυτή αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία επιμένει να χαρακτηρίζει τις δύο μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις ως… «ασφαλείς» παρά το γεγονός ότι οι δολοφονίες, οι βιαιοπραγίες, οι ένοπλες ληστείες και τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων είναι καθημερινό φαινόμενο!

Μέσα σε αυτή τη λίστα λοιπόν η Αθήνα καταλαμβάνει την 11η θέση και η Θεσσαλονίκη την 19η! Μάλιστα η Αθήνα ξεπέρασε το Λονδίνο το οποίο είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από άποψη πληθυσμού και το Μάντσεστερ, το οποίο παραδοσιακά είχε «θέματα» με το οργανωμένο έγκλημα και την βία.

Το waytostay.com αναφέρει για την πρωτεύουσα της Ελλάδας: «όταν εξετάζουμε τις πιο επικίνδυνες πόλεις στην Ευρώπη, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την Αθήνα. Ενώ αυτή η διάσημη πόλη είναι γνωστή για τα απίστευτα ελληνικά μνημεία της, είναι επίσης διαβόητη για την ύπαρξη ορισμένων επικίνδυνων ζωνών, γεγονός που την καθιστά μια μη ασφαλή πόλη για να την επισκεφθείτε».

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.