Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Εικόνες ντροπής και αίσχους εντός και εκτός βουλής μετά την ψήφιση του εκτρωματικού νομοσχεδίου για τους ομοφυλόφιλους

 

Μερικές δεκάδες κίναιδοι, λεσβίες, τρανς, αμφί και άλλες φυλές των ΛΟΑΤΚΙ+ συγκεντρώθηκαν χθες από νωρίς εντός και εκτός βουλής για να πανηγυρίσουν το εκτρωματικό νομοσχέδιο για  το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

 

Σε μικρή απόσταση, μια άλλη συγκέντρωση, που αποτελείτο από ελάχιστα άτομα, κυρίως ηλικιωμένα,  ρασοφόρους/ες και «εθνικόφρονες», με σταυρούς, εικόνες αγίων και θυμιατά, που διάβαζαν αποσπάσματα από το Ευαγγέλιο. Κάποιοι απ’ αυτούς τους «νοικοκυραίους»,  ωστόσο, είχαν ψηφίσει τη ΝΔ του Κούλη Μητσοτάκη για να υπερασπιστεί το τρίπτυχο «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» που είχε δεινοπαθήσει επί ΣΥΡΙΖΑ.

Στις δύο πρώτες φωτογραφίες διακρίνεται περιχαρής ο Άκης Σκέρτσος, ένα από τα αναρίθμητα πρώην πασοκόσκυλα που στελεχώνουν τη μεταλλαγμένη ΝΔ του Κούλη Μητσοτάκη. Ο Σκέρτσος ήταν αυτός που ανέλαβε να κάνει «φροντιστήριο» στους βουλευτές της ΝΔ προκειμένου να ενημερωθούν για το σχέδιο νόμου που αφορά τον γάμο των ομοφυλοφίλων. 

Αμέσως μετά την ψήφιση του κατάπτυστου νομοσχεδίου ο αηδιαστικός πισωγλέντης, Στέφανος Κασσελάκης με το αμόρε του Τάιλερ, βρέθηκαν στο gay bar Sodade στο Γκάζι για να γιορτάσουν το γεγονός, όπου διασκέδασαν και χόρεψαν έως το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.