Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Το πρώτο Μνημόνιο! 1824 – Το Αγγλικό Δάνειο, η πρώτη υποταγή στην Ξενοκρατία

02/02/2024

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος το 2012 στη Βουλή: «Επιθυμώ να στείλω ένα μήνυμα προς άπαντες εκτός και εντός αιθούσης. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ επειδή αυτό θέλησε ο ελληνικός λαός, 426.000 Έλληνες και Ελληνίδες μας ψήφισαν. Μας προκαλεί έκπληξη ο τρόπος με τον οποίο βλέπουν τη θέληση του λαού κάποιες παρατάξεις … Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη γραμμή μας για τη Βόρεια Ήπειρο, την ύπουλη ανθελληνική πρακτική του τουρκικού προξενείου στη Θράκη, τους λαθρομετανάστες, το Μνημόνιο την εγκληματικότητα … Πρέπει να καταγγελθεί το Μνημόνιο διότι αποτελεί καταστροφή του έθνους.”

Μπήκε και ο Φεβρουάριος του 2024 και έντεκα χρόνια μετά το 2013 και ακόμη δεν γνωρίζω ΓΙΑΤΙ είμαι στην φυλακή, με ποιο σκεπτικό καταδικάστηκα ως διευθυντής “εγκληματικής οργανώσεως”. Στο ίδιο χρονικό διάστημα κάποιοι τυφλοπόντικες και ρουφιάνοι του Συστήματος, που παριστάνουνε τους “πατριώτες” προσπαθούν να καλύψουν το “κενό” της Χρυσής Αυγής, που πιστεύουν ότι έσβησε με την ΑΔΙΚΗ καταδίκη της 7ης Οκτωβρίου 2020, μία καταδίκη χωρίς στοιχεία, χωρίς ούτε μία απόδειξη ενοχής. Φεβρουάριος του 2024 και ετοιμάζονται οι επίγονοι των ραγιάδων και των τουρκο-κοτζαμπάσηδων να ξεπουλήσουν μετά την Μακεδονία και το Αιγαίο!…

“Ψύχραιμοι” απέναντι στην Τουρκική απειλή οι εθνομηδενιστές των Αθηνών φιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι. Ως γνωστόν, στην φύση ψύχραιμα όντα είναι τα φίδια, που σέρνονται στο χώμα. 

Και ήταν Φεβρουάριος του 1824 όταν οι πράκτορες των ξένων υπέγραψαν με τραπεζίτες του Λονδίνου το πρώτο δάνειο της Ελλάδος, το πρώτο Μνημόνιο υποταγής! Από τις 800.000 λίρες έφτασαν στην Ελλάδα λιγότερα από τα μισά και με αυτά χρηματοδοτήθηκε ο εμφύλιος του Μαυροκοδάτου, που έβαλε τον Κολοκοτρώνη φυλακή. Αποτέλεσμα μετά από τέσσερα χρόνια, τον Φεβρουάριο του 1828, να μπει στην Τρίπολη χωρίς αντίσταση ο Ιμπραήμ.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση έχει αναλάβει τον ρόλο να είναι η Ελλάδα μας το πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης και με τα μέτρα που παίρνει για να μας “σώσει” καταστρέφει συστηματικά την χώρα με την βοήθεια και τις ευλογίες μια διεφθαρμένης πλουτοκρατίας, που κρατά στα χέρια της ΜΜΕ και κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής. 

“Αιχμάλωτος πολέμου” παραμένω πιστός στις Ιδέες μου και αγωνίζομαι με την γραφίδα ενάντια στην σκλαβιά και την τυραννία ενός αντεθνικού καθεστώτος.

Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.