Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΓΑΜΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ Ν.Δ

16/02/2024

Είναι γεγονός ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας περί των γάμων ομόφυλων ζευγαριών δεν μας αιφνιδίασε. Αξίζει, όμως, να φωτιστούν κάποιες πτυχές της διαδικασίας και να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα.

Δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την αναφορά του Αντώνη Σαμαρά στο κίνημά μας. Παραθέτουμε αυτούσιο τον επίλογο της ομιλίας του: “«Ακραίος» κι εγώ; Που έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή στη Δικαιοσύνη και μπήκαν όλοι φυλακή; Όταν τότε διάφοροι – μη λέμε ονόματα – και κεντρώοι και αριστεροί, με παρότρυναν να μη το κάνω; Κι όταν κάποιοι έκαναν πέντε χρόνια να βρουν αίθουσα να τους δικάσουν; «Ακραίος» εγώ; Όντως τρελαθήκαμε εντελώς…».” Το δυνατό του χαρτί, λοιπόν, το παράσημό του, ο Σαμαράς το κράτησε για το τέλος. Φαίνεται πόσο στοιχειώνουμε ακόμα τα όνειρά του αφού η Χρυσή Αυγή του κόστισε την πρωθυπουργία. Η μεγαλύτερη δικαστική σκευωρία του 21ου αιώνα παίχτηκε με τον Σαμαρά να είναι ο απόλυτος θιασάρχης σ’ αυτήν την κωμικοτραγική παράσταση της οποίας το τέλος θα το γράψει η ιστορία.

Έχουμε πει και γράψει επανειλημμένα ότι το μύθευμα της αριστεράς έχει τελειώσει, Η ατζέντα, πλέον, είναι κοινή. Άρα, δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που επί των ημερών της ΝΔ υπάρχει αποδοχή από τα δήθεν αριστερά κόμματα για το παρόν ζήτημα. Ο γάμος, ο παρωχυμένος αυτός θεσμός που απαξιώνουν χρόνια τώρα οι μετα-αριστεροί, γίνεται σημαία και σύμβολο κοινής γραμμής.

Εκ του αποτελέσματος, όμως, πώς θα διαχειριστεί η κυβέρνηση το 1/3 των στελεχών της που είτε καταψήφισε είτε απείχε από την ψήφιση, καθώς από τους 158 βουλευτές μόλις 107 ψήφισαν «ναι»; Είναι πασιφανές ότι τα φροντιστήρια δεν απέδωσαν και μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

25 Ιανουαρίου 2019, 153 ανθέλληνες έβαλαν την υπογραφή τους και ξεπούλησαν τη Μακεδονία.
Πόσοι από αυτούς είναι σήμερα βουλευτές; 16.
15 Φεβρουαρίου 2024, 175 ασυνείδητοι, αθεόφοβοι και επικίνδυνοι -όχι απλά για την βουλή αλλά για την κοινωνία- άνθρωποι, υπέγραψαν ένα νομοσχέδιο με σκοπό την αλλοίωση των νόμων της φύσης. Πλέον τους γνωρίζουμε, καλά, ΌΛΟΙ. Τέλειωσαν οι δικαιολογίες, αγαπητοί δημοκράτες της συμφοράς. Η στήριξή τους είναι συνενοχή.

Α.Μ

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.