Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Εφημερίδα των Συντακτών: “Ένα τσούρμο γραφικών στη θέση της Χρυσής Αυγής”

«Εμείς οι Εθνικιστές είμαστε η τελευταία ελπίδα του λαού και εάν κάποτε ο Λένιν έλεγε ότι «όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας», αυτό σήμερα αφορά μόνον εμάς» «ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ», ΑΘΗΝΑΙ 2000 

Η Εφημερίδα των Συντακτών δεν χάνει ευκαιρία να ρίχνει λάσπη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του Εθνικιστικού Κινήματος με την πλατιά λαϊκή ανταπόκριση, το οποίο με μία σκευωρία και με την βοήθεια ασφαλώς των αντιφασιστών της αριστεράς, την κτύπησαν ανελέητα. Αυτό συνέβη γιατί το Σύστημα φοβήθηκε την Αλήθεια ενάντια στην διεφθαρμένη εξουσία των ολιγαρχών και των υπαλλήλων τους πολιτικών. Σε πρόσφατο άρθρο μάλιστα η αριστερή εφημερίδα αναφερόμενη στον κίνδυνο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη έγραψε σχετικά με την Ελλάδα τα παρακάτω: 

“Ας έρθουμε τώρα στα καθ’ ημάς. Για καλή μας τύχη -όσο παράδοξο και να ακούγεται- το δικό μας τραύμα, δηλαδή η πτώχευση και τα μνημόνια, αποδείχτηκε βαθύ και συγκεκριμένο. Αλλά η οργή στράφηκε προς τα αριστερά. Φυσικά το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή στις πρώτες μνημονιακές εκλογές πλησίασε το 7% ήταν ένα καμπανάκι. Δεν υπήρξε όμως συνέχεια. Σήμερα τα «παλικάρια» της βρίσκονται πίσω από της φυλακής τα σίδερα και οι διάδοχοί τους είναι ένα τσούρμο από γραφικούς οι οποίοι φυτοζωούν στις παρυφές της πολιτικής ζωής και κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά.”

Πράγματι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στην φυλακή και όσο για τους “διάδοχους” είναι πράγματι ένα τσούρμο γραφικών και αυτό βολεύει θαυμάσια το Σύστημα, που έχει δύο πόλους τον αριστερό και τον δεξιό, και επειδή ακριβώς πρόκειται για ένα “τσούρμο γραφικών” και όχι μόνον(…) για τον λόγο αυτό και δεν υπάρχει καμία πολεμική εναντίον τους. 

Με τα γραφόμενα της αυτά η Εφημερίδα των Συντακτών αποδεικνύει ποιος ήταν ο πραγματικός κίνδυνος για την διεφθαρμένη εξουσία και πόσο … “βολικό” είναι να παρουσιάζει το Σύστημα σαν … “διαδόχους” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όλους αυτούς, οι οποίοι είναι μέσα στην βουλή, και τους οποίους αποκαλούν “ακροδεξιούς”. Πόσο θα αντέξει όμως το ψέμα; Η Αλήθεια πάντοτε έρχεται και πάντα νικά!

Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.