Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση ο Πούτιν στην ομιλία του στο Παγκόσμιο Ρωσικό Λαϊκό Συμβούλιο

Δεν είναι τυχαίο ότι οι άρχοντες των τραπεζών και των χρηματιστηρίων και τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης πολεμούν με λύσσα την Ρωσία, η οποία αντιστέκεται στην περίφημη παγκοσμιοποίηση, την οποία θέλουν να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα και να την μετατρέψουν σε ένα πολτό χωρίς ιδανικά και εθνική ταυτότητα. Αυτό ακριβώς τόνισε σε πρόσφατη ομιλία του ο πρόεδρος της Ρωσίας Β. Πούτιν. 

“Η Ρωσία αγωνίζεται για την ελευθερία όλου του κόσμου απέναντι στη «δικτατορία τους ενός ηγεμόνα» και δεν θα δεχθεί ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΩΤΗΡΑ”

«Η Ρωσία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης, σταθερής παγκόσμιας τάξης και η δημιουργία της τελευταίας θα είναι αδύνατη χωρίς κυριαρχία της χώρας … Η Ρωσία αγωνίζεται για την ελευθερία όλου του κόσμου απέναντι στη «δικτατορία τους ενός ηγεμόνα», η Μόσχα δεν θα δεχθεί ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΩΤΗΡΑ, χωρίς να έχει και η άλλη πλευρά, την οποία εκπροσωπεί κάποιον αντίστοιχο σε σχέση με την διακυβέρνηση του πλανήτη!

«Θα ήθελα να τονίσω ότι χωρίς μια κυρίαρχη, ισχυρή Ρωσία, δεν είναι δυνατή καμία μόνιμη, σταθερή παγκόσμια τάξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πούτιν ενώπιον του Παγκόσμιου Ρωσικού Λαϊκού Συμβουλίου!

«Είναι η χώρα μας συγκεκριμένα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας μιας πιο δίκαιης παγκόσμιας τάξης», είπε ο Πούτιν και συνέχισε:

«Όπως έχει συμβεί περισσότερες από μία φορές στην ιστορία, έτυχε στην χώρα μας σήμερα, στον Ρωσικό Κόσμο, να φράξει το δρόμο όσων διεκδικούν παγκόσμια κυριαρχία. Αγωνιζόμαστε για την ελευθερία όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά ολόκληρου του κόσμου».

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.