Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ στην Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Δεν έλυσε η ζωή το φαινόμενο “Χρυσή Αυγή”, αλλά μία πολιτική σκευωρία

11/12/2023

“Η Δημοκρατία – η Democracy- είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα”. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Η ακρίβεια καλπάζει, η ανηθικότητα αποτελεί “τίτλο τιμής” για την … “πολιτικά ορθή” Ελλάδα(Ελλάδα ή ψευτορωμαίικο; …), τα εθνικά θέματα από το κακό στο χειρότερο, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα έχουμε δημοκρατία, δημοκρατία με αποχή στις εκλογές σχεδόν 60% και πολιτικούς κρατούμενους στον 21ο Αιώνα, εμάς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, “κύριοι εθνικόφρονες” της πεντάρας Νεοδημοκράτες και Δελαπατρίδηδες, που κάνετε ότι δεν ξέρετε τίποτε, γιατί πάντοτε ήσασταν δειλοί και ραγιάδες.

Όλοι μιλούν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και όμως όλοι μιλούν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βεβαίως … Όλοι την θυμούνται, ενώ υποτίθεται ότι έχει ξεχαστεί. Ακόμη και ο Κασσελάκης, ο οποίος στην τελευταία ομιλία του είπε τα εξής:

«Με λύπη μας όμως -χωρίς ίχνος μικροκομματικής εκμετάλλευσης που να θυμίζει ό,τι έκανε η ΝΔ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση όταν διαδήλωνε μαζί με τη Χρυσή Αυγή κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών”

Κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία γιατί συμμετείχε στις συγκεντρώσεις κατά της συμφωνίας των Πρεσπών μαζί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αντί να την επαινεί και να της δίνει συγχαρητήρια! Γιατί; Γιατί η πρώτη επιλογή της Ν.Δ., επιλογή Μητσοτάκη – Δένδια, ήταν να μη συμμετέχει η ΝΔ στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Όταν όμως είδαν τις πρώτες δημοσκοπήσεις, τραβούσαν τα μαλλιά τους με την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έτσι πήραν τα νάιλον σημαιάκια και κατέβηκαν στις πλατείες, παριστάνοντας τους “μακεδονομάχους”. Τι πέτυχε με αυτό η ΝΔ; Να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό ότι δήθεν θα καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών, που δεν την κατήγγειλε ως γνωστόν, και να κόψει ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό σε πλήρη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

5,1% στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την γενιά Ζ

Πάρα ταύτα στον ενδέκατο χρόνο διώξεων, αποκλεισμών, συνωμοσίας σιωπής και μνήμης θανάτου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα Ελληνόπουλα ηλικίας 17 έως 24 ετών το 5,1% πιστεύει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν ένα πατριωτικό κόμμα, που έκανε καλό στον τόπο! Υπάρχουν ακόμη ζωντανοί που αντιστέκονται στην προπαγάνδα τους, υπάρχει μία νέα γενιά που έρχεται η οποία μέλλει να αντισταθεί στο αντεθνικό καθεστώς και είναι η ύπαρξη αυτής της γενιάς αποτέλεσμα του Ιδεολογικού και πολιτικού αγώνα του Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για δεκαετίες ολόκληρες! Για του λόγου το αληθές το παρακάτω δημοσίευμα:

“Το νέο ερευνητικό πρόγραμμα Ακτινογραφία της Ακροδεξιάς λοιπόν, το οποίο συντονίζει ο Γιάννης Αλμπάνης, εμβαθύνει στις πεποιθήσεις της Gen Z για την επιρροή της άκρας δεξιάς μέσα από τη διερεύνηση του τι πιστεύουν οι νέοι και οι νέες για τη Χρυσή Αυγή, την δικτατορία και τον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας στην Ελλάδα …

Αξιοσημείωτα ευρήματα στις απαντήσεις των νέων ηλικίας 17-24 ετών, είναι ότι: 5,1% της Gen Z πιστεύουν ότι η Χρυσή Αυγή ήταν ένα πραγματικά πατριωτικό κόμμα και προσέφερε πολλά στη χώρα. 19% συμφωνούν και μάλλον συμφωνούν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η δικτατορία είναι ίσως προτιμότερη από τη δημοκρατία.

Οι απαντήσεις αναφορικά με τη δικτατορία του 19% αποτυπώνει την ύπαρξη ενός αντιδημοκρατικού πυρήνα στη νέα γενιά( το ποσοστό αυτών που δηλώνουν δυσαρέσκεια για τον τρόπο που λειτουργεί η δημοκρατία ανέρχεται στο συντριπτικό 77.5%!) και φανερώνει ότι ένα τμήμα των μεγάλων ποσοστών δυσαρέσκειας εκτρέπεται σε ακροδεξιές απόψεις.”

Παντελής Μπουκάλας: “Ένα φαιό 5% χρυσαυγίτικο που δεν ψήφισε»

Μια απάντηση στον καθηγητή Βούλγαρη: Δεν έλυσε η ζωή το φαινόμενο “Χρυσή Αυγή”, αλλά μία πολιτική σκευωρία.

Ο Παντελής Μπουκάλας είναι γνωστός αριστερός δημοσιογράφος ο οποίος για πολλά χρόνια συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή. Στο άρθρο του στην“Καθημερινή” με τίτλο «Ακόμη κι αν υπάρχει κίνδυνος να χαθούν ζωές …» αναφέρεται σε πολιτική έρευνα σχετικά με τη λαθρομετανάστευση. Επιχειρώντας να εντοπίσει πολιτικά το 30% που είναι ενάντια σε αυτήν διαπιστώνει ότι υπερβαίνει τα ποσοστά των ψευτο-ακροδεξιων κομμάτων της Βουλής που φτάνουν το 12,81% και γράφει ότι σύμφωνα με την εκτίμηση του υπάρχει και “ένα φαιό 5% χρυσαυγίτικο που δεν ψήφισε»

Σε άρθρο του στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, ο καθηγητής κ. Γιάννης Βούλγαρης, του Παντείου Πανεπιστημίου, στο οποίο κάποτε κυριαρχούσε ο Βεζανής και το πνεύμα του και τώρα όλα τα σαπρόφυτα του μαρξισμού, έγραψε το εξής:

“Ομολογώ ότι ποσώς με ενδιαφέρει το “φαινόμενο Κασσελάκης”. Με ενδιέφερε σφόδρα το “φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά αυτό το έλυσε η ζωή μαζί με τα “φαινόμενα” Χρυσή Αυγή, Ανεξάρτητοι Έλληνες και άλλα δημιουργήματα της χρεοκοπημένης Ελλάδας.”

Θα απαντήσω εις ό,τι αφορά και μόνον την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον κύριο καθηγητή. Πράγματι ήταν φαινόμενο χωρίς εισαγωγικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όχι όμως λόγω της χρεοκοπημένης Ελλάδας, αλλά λόγω της χρεοκοπημένης πολιτικής και ενός χρεοκοπημένου πνευματικού κατεστημένου. Και το φαινόμενο αυτό δεν το έλυσε η ζωή, το έλυσε μια πολιτική σκευωρία και δεν θα το είχε λύσει ακόμη εάν τον Ιούλιο του 2019 κάποια χέρια πονηρά δεν είχαν αφαιρέσει μόλις 3.700 ψήφους από το κόμμα μας και μας στέρησαν την είσοδο στην βουλή με ποσοστό 2,93%!… Ρουλέτα έπαιζε η ζωή κύριε καθηγητά και εξαφάνισε το “φαινόμενο” για 0,07%;!…

Εάν ήθελε η ζωή θα το έκανε πολύ πιο καθαρά. Βεβαίως μη ξεχνάμε ότι το έλυσε πάλι η “ζωή” με μία άδικη πρωτόδικη καταδίκη με την φανταστική κατηγορία της “εγκληματικής οργανώσεως”. Εάν δεν το ξέρετε εγκληματική οργάνωση χωρίς οικονομικό όφελος δεν υπάρχει! Αυτά και από εκεί και πέρα θα δούμε εάν πράγματι έλυσε η ζωή το “φαινόμενο” ή εάν παρέμεινε άλυτο. Γιατί σίγουρα τα προβλήματα του Έθνους μας παρέμειναν άλυτα.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.