Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Πανηγυρισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ για την τροπολογία περί νομιμοποίησης παράτυπων μεταναστών

15/12/2023

Από την Κουμουνδούρου έσπευσαν να δηλώσουν πως θα την υπερψηφίσουν

Με πανηγυρισμούς υποδέχθηκαν στην Κουμουνδούρου την τροπολογία μπουρλότο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την νομιμοποίηση παράτυπων μεταναστών στην χώρα μας. Από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έσπευσαν να δηλώσουν πως θα την υπερψηφίσουν, απολαμβάνοντας παράλληλα τον εμφύλιο στην κυβέρνηση με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Σαμαρά και τον Άδωνη Γεωργιάδη

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, υπερέβη τα εσκαμμένα και κάλεσε προκλητικά την Νέα Δημοκρατία «να μην υποκύψει στις ακροδεξιές κραυγές και την αποσύρει». Η αξιωματική αντιπολίτευση θα την υπερψηφίσει «διότι υπηρετεί τρέχουσες παραγωγικές και κοινωνικές ανάγκες της Ελλάδας» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Η δήλωση της Θεοδώρας Τζάκρη

«Η κυβέρνηση της ΝΔ απλά επειδή αποδείχτηκε ανίκανη να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης αναγκάστηκε να ακολουθήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που είχε κατατεθεί πριν τις εθνικές εκλογές και τότε τη λοιδορούσε, και προχωρά στην ταχεία νομιμοποίηση της παραμονής και εργασίας των παράτυπων μεταναστών στην χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ παρά το γεγονός ότι η τροπολογία δεν προβλέπει ασφαλιστικές δικλείδες και είναι ένα τυφλό οριζόντιο μέτρο, εντούτοις υπερψηφίζει την τροπολογία διότι υπηρετεί τρέχουσες παραγωγικές και κοινωνικές ανάγκες της Ελλάδας. Ελπίζουμε η ΝΔ να μην υποκύψει στις ακροδεξιές κραυγές και την αποσύρει».

ΠΗΓΗ: www.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.