Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Έκαναν τη χώρα μπ@υρδέλο – Τσιφτετέλια στον Ερυθρό Σταυρό! «Είμαι κολλητή της Μαρέβας Μητσοτάκη και δεν με κουνάει κανένας» λέει η δοικήτρια

29/12/2023

Έκαναν «σκυλάδικο» τον Ερυθρό Σταυρό σε μέρα εφημερίας 

Χόρευε τσιφτετέλι η διοικήτρια του νοσοκομείου Ελπινίκη Ταβιανάτου και δίπλα περνούσαν φορεία με ασθενείς που ούρλιαζαν από τους πόνους. «Είμαι κολλητή της Μαρέβας. Δεν με κουνάει κανένας» λέει η πρωταγωνίστρια της ντροπής σε γιατρούς και νοσοκόμες.

Ένα εξοργιστικό βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν λίγες ώρες με ένα ξεφάντωμα που έγινε 20 Δεκεμβρίου μέσα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και μάλιστα σε μέρα εφημερίας. Διακρίνονται μουσικοί με όργανα σε πρόχειρο πάλκο και κυρίες να χορεύουν με τη δυνατή μουσική.

Την ίδια ώρα περνάνε από δίπλα φορεία!

Φαίνεται ότι πρόκειται για οργανωμένη γιορτή από τη διορισμένη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη διοικήτρια του νοσοκομείου Ελπινίκη Ταβιανάτου, που είναι η κυρία με το μπεζ παλτό. Η ίδια ισχυρίζεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι επειδή είναι κολλητή της Μαρέβα Μητσοτάκη δεν την ακουμπάει κανείς!

ΠΗΓΗ: karditsastakra.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

«Xαμός» και οργή στο «Χ» για το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό

Ελπινίκη Ταβιανάτου: «Έλα και μη μετράς την ώρα, ο Κούλης είναι τώρα» – Το γαλάζιο διορισμένο κομματόσκυλο που χόρευε στις πίστες του Ερυθρού Σταυρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.