Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΗΡΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΖΑΒΟΥΛΙΑΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑ ΣΥΧΑΡΙΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ. ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ… ΝΗΣΙΩΝ ΦΙΤΖΙ!

 08/11/2020

Παρότι οι αμερικανικές εκλογές δεν τελείωσαν με την ανακήρυξη του σκύλου των παγκόσμιων τοκογλύφων Τζο Μπάιντεν ως προέδρου από τα… ΜΜΕ, και ο πρόεδρος Τραμπ έχει θέσει θέμα εγκυρότητας της διαδικασίας και προσφεύγει στα δικαστήρια, το εν Αθήναις ανδρείκελο του  βαθέως κράτους των ΗΠΑ, Κούλης Μητσοτάκης έσπευσε αμέσως να συγχαρεί τον Μπάιντεν, πιστεύοντας πως θα είναι ο πρώτος «ηγέτης» στον κόσμο που θα δώσει τα συχαρίκια του!

Ωστόσο, παρά τη… σβελτάδα του, το ανδρείκελο ήρθε δεύτερο, καθώς τον πρόλαβε ο πρωθυπουργός της Μπανανίας των Νήσων Φίτζι, Φρανκ Μπαϊνιμαράμα. Κι όπως μαθαίνουμε από έγκυρες πηγές, πάει να σκάσει από το κακό του, που έχασε την… παγκόσμια πρωτιά! 

Πάντως, χαρακτηριστικό του πως περίμεναν οι δούλοι των Αθηνών τη νίκη του νέου τους αφέντη, είναι το γεγονός πως εκτός από τον ζαβό δικτάτορα συχαρίκια έσπευσαν να στείλουν ο Δένδιας και η πρόεδρος της «δημοκρατίας» του Μπανανιστάν, Σακελλαροπούλου.

Πάντως, η ημερομηνία μεταβίβασης της εξουσίας στις ΗΠΑ είναι η 20η Ιανουαρίου και αλίμονο για την Ελλάδα εάν μέχρι τότε προκύψει ελληνο-τουρκική κρίση!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.