Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

«ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

29/11/2020

Πιστεύοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει «τελειώσει» και επιχειρώντας να καλύψουν το «κενό» -για να μην τους… προλάβει άλλος- οι Τζήμερος και Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν ότι από τούδε και στο εξής συστήνουν συμμαχία, που κάποια παπαγαλάκια τους έσπευσαν να βαφτίσουν «Λογική Συμμαχία» κατά του «παραλογισμού».

Μάλιστα, ανακοίνωσαν και τις πρώτες 10 θέσεις της «Λογικής Συμμαχίας», τις οποίες αποκάλεσαν χλευαστικά «ακροδεξιές θέσεις».

Ποιος κρύβεται πίσω από την «Λογική Συμμαχία»; Ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία!

Καταλήγαμε προ ημερών στο άρθρο μας υπό τον τίτλο «Γιατί δεν πρόκειται να ενωθεί ποτέ ο λεγόμενος “πατριωτικός χώρος”»:

«Αργά ή γρήγορα, η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές και ο Μητσοτάκης θα δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα, δημιουργώντας ακραία πόλωση και κυνηγώντας μέχρι και την τελευταία ψήφο! Στόχος του είναι να μην υπάρχει καμιά «εναλλακτική λύση» στα δεξιά του και να χρησιμοποιήσει το επιχείρημα: ή εγώ ή ο Τσίπρας, με τον Πολάκη, τον Καρανίκα και τον Φίλη! Υπ’ αυτές τις συνθήκες, θα ενσωματώσει όσους «πατριώτες» είναι προς ενσωμάτωση (σίγουρα τον Κρανιδιώτη και τους βολευτές του μορφώματος Βελόπουλου, κατά 99% και τον ίδιο τον Βελόπουλο και πιθανότατα τον νεοφιλελέρα Τζήμερο)…»

Το σχέδιο Μητσοτάκη –και για να ακριβολογούμε, του πρώην αρχικνίτη Θεοδωρικάκου και της ομάδας των επικοινωνιολόγων που χειραγωγούν τον… Μωυσή!- είναι το εξής: συστήνουν τώρα οι προς μελλοντική ενσωμάτωση «πατριώτες» μια πολιτική συμμαχία, στην οποία μπορεί να προστεθούν αργότερα κι άλλα ρετάλια της μασονοδεξιάς, για να προσφέρουν «εναλλακτική λύση» στους «πολιτικά ορφανούς» πατριώτες. Αν καταφέρουν να εγκλωβίσουν αρκετούς –με τη βοήθεια των μητσοτακικών ΜΜΕ και των εταίρων δημοσκοπήσεων- και να κυριαρχήσουν στον «χώρο» έχει καλώς και συνεχίζουν. Και λίγο πριν από την κατάθεση των ψηφοδελτίων στις επόμενες εκλογές, αρχίζει η γκρίνια για την πόλωση και για την πιθανότητα να επιστρέψουν στην εξουσία οι «κομμουνισταί» του ΣΥΡΙΖΑ και την τελευταία στιγμή οι «πρωταγωνιστές» του εγχειρήματος Τζήμερος και Κρανιδιώτης ανακοινώνουν την «συνεργασία» τους με την ΝΔ για… εθνικούς λόγους και μπαίνουν στα ψηφοδέλτιά της, αφήνοντας στην απ’ έξω όσους έχουν συμπορευθεί μαζί τους αλλά είναι πολύ «ακραίοι» και κρίνονται ακατάλληλοι για «ενσωμάτωση» στην Νουδούλα! Την τελευταία στιγμή, για να μην προλάβει να κατέβει στις εκλογές άλλος σχηματισμός «δεξιότερα» της ΝΔ!

Ωραία όλα αυτά τα σχέδια επί χάρτου, αλλά όπως λέει ο λαός μας, όποιος βιάζεται σκοντάφτει!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.