Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

«Είναι ο κομμουνισμός, ηλίθιε». Φοβάσαι να το πεις;

31/10/2020

Γράφει ο Ευρύαλος

Όλοι είδαμε τις άκρως εξευτελιστικές εικόνες, στις οποίες μια συμμορία αριστερών παρακρατικών γνωστών ψυχασθενών εισέβαλε αλαλάζοντας στο γραφείο του πρύτανη Δημητρίου Μπουραντώνη, και εξευτελίζοντάς τον, του φόρεσαν πινακίδα στο λαιμό φορώντας του πινακίδα υπέρ των καταλήψεων. Ο λόγος; «Θέλει, λέει, τον εξευρωπαϊσμό των πανεπιστημίων»! Δεν γνωρίζουμε αν όντως αυτό οραματίζεται ο εν λόγω πρύτανης, καθώς όπως είναι γνωστό, οι πρύτανεις είχαν ταχθεί γενικώς ΚΑΤΑ της καταργήσεως του ασύλου. Ούτε θα ασχοληθούμε με την ηττοπαθή και φοβισμένη στάση του. Η συστηματική ανοχή στην βία και η γενικότερη στάση των ακαδημαϊκών αυτά τα αποτελέσματα έχουν. Βλέπουμε την τεράστια δύναμη που έχει η αριστερά και οι παραφυάδες της, η οποία έχει διαβρώσει πλήρως την Παιδεία και την ελληνική εκπαίδευση. Κάνουν ό,τι γουστάρουν, υπό το καθεστώς πλήρους κρατικής ασυλίας. Προπηλακίζουν, εξευτελίζουν, επιτίθενται σε οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με αυτούς.  

Εκεί όμως όπου πρέπει να εστιάσουμε είναι ότι τα ΜΜΕ και πολιτική εξουσία, τηρούν μια ενιαία επικοινωνιακή γραμμή. Στην εν λόγω ακροαριστερή βδελυρή αυτή εγκληματική ενέργεια, βλέπουν «φασισμό» (!) Δεν αντέχουν να παραδεχθούν ότι αυτές οι συμμορίες είναι οι βιολογικοί και πνευματικοί απόγονοι των κομμουνιστών. Αρνούνται να ομολογήσουν ότι ο προπηλακισμός του πρύτανη και οι σχετικές έκνομες ενέργειες που υφίστανται τα πανεπιστήμια εδώ και δεκαετίες είναι προϊόν του κομμουνισμού.

 Η πολιτική ιδέα του Φασισμού, όπως γνωρίζουμε ηττήθη προ 70 ετών. Στερείται, όμως, ιδεολογικής και πολιτικής υπερασπίσεως και γι’ αυτό τον λόγο η λέξη έχει καταλήξει άθυρμα στα χείλη των μαζών. Είναι μια λέξη – λάστιχο που χρησιμοποιούν αβιάστως άνθρωποι, συνήθως, χαμηλής νοητικής υποστάθμης και γενικώς αμόρφωτοι. Οτιδήποτε αντίκειται στην κοινή λογική, βαφτίζεται αβιάστως ως… φασιστικό. Συνιστά ένα τεράστιο επικοινωνιακό κατόρθωμα των κομμουνιστών, να επιβάλλουν δηλαδή το δικό τους πολιτικό αφήγημα.

Η βία στην μεταπολιτευτική Ελλάδα έχει ταυτότητα. Είναι αριστερή – κομμουνιστική. Οι κομμουνιστές ήταν αυτοί που κατέσφαξαν τους Έλληνες στον συμμοριτοπόλεμο! Είναι αυτοί που αρνούνταν να πολεμήσουν τους Ιταλούς εισβολείς το ’40 και καλούσαν τον ελληνικό λαό να μην πολεμήσει μέσω προκηρύξεων! Είναι η αριστερά και οι τρομοκρατικές της οργανώσεις (17 Νοέμβρη, 1η Μάη, Επαναστατική Μαχητική Αριστερά, Επαναστατική Αλληλεγγύη, Επαναστατικοί Πυρήνες, Συνομωσίες των πυρήνων της Φωτιάς, “Σέχτα Επαναστατών” και τον Επαναστατικός Λαϊκός Αγώναςπου έχουν δολοφονήσει 75 άτομα και τραυματίσει 582 από την λεγόμενη μεταπολίτευση έως και σήμερα! Είναι το ΚΚΕ το οποίο επισήμως και ανοιχτώς καλεί στο καταστατικό του σε ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος και εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου, και δεν ανοίγει μύτη! Είναι το ΚΚΕ που απαγορεύει στο κράτος να κάνει έλεγχο στα δημοσιονομικά του! Και δεν ανοίγει μύτη! Όπως σωστά επεσήμανε ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του, «Αγιοποιήθηκε η Αριστερά και αυτό πήγε την Ελλάδα πάρα πολύ πίσω.»

Αν λοιπόν πρέπει να εκτοξεύουμε ύβρεις με πολιτικό πρόσημο, ας είμαστε ρεαλιστές, ακριβείς και ας μην φοβόμαστε να το πούμε: «Αυτό είναι κομμουνισμός»!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.