Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Η πακιστανική πέμπτη φάλαγγα

 

Ο εποικισμός της Ελλάδας με παράνομους μετανάστες συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ενώ δεν υπάρχει βούληση από την κυβέρνηση των Κούληδων για έναν αποτελεσματικό σχεδιασμό αντιμετώπισης του προβλήματος.

Εκατοντάδες  λαθροεισβολείς εισέρχονται καθημερινά παράνομα στη χώρα μας μέσω των χερσαίων συνόρων, καθοδηγούμενοι ως επί το πλείστον από τούρκους διακινητές. Πολλοί άλλοι αποβιβάζονται σε διάφορα νησιά του Αιγαίου, ενώ οι αρμόδιες «Αρχές» ειδοποιούνται για την άφιξή τους από λουόμενους τουρίστες!

Οι παράνομοι μετανάστες (στην πλειονότητά τους νεαροί άρρενες), με τους οποίους οι τσιπροκούληδες θέλουν να αντικαταστήσουν τον ελληνικό πληθυσμό, προέρχονται ως επί το πλείστον από μη εμπόλεμες ζώνες (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές κ.λπ.) και είναι μουσουλμάνοι.

Οι προθέσεις της κυβέρνησης της ψευτοδεξιάς σχετικά με το μεταναστευτικό είναι ολοφάνερες και αποτυπώνονται με ξεκάθαρο τρόπο στις ομιλίες του Κούλη Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα Πρωθυπουργού της χώρας, ικανοποιώντας στο έπακρο τις επιταγές της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης.

Όραμα του Μητοτάκη είναι ο μετασχηματισμός της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική. «Είμαι περήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω την κοινωνία μας να μετατρέπεται σιγά σιγά σε πολυπολιτισμική» είχε δηλώσει ο Κούλης αμέσως μόλις η ΝΔ έγινε κυβέρνηση.

Όσον αφορά στο μπόλιασμα της ελληνικής κοινωνίας με αφροασιάτες εποίκους, με πρόσχημα την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας και της οικονομίας με φθηνά εργατικά χέρια, ο Μητσοτάκης έχει δηλώσει: «οι πρόσφυγες μπορούν και πρέπει να μπολιάσουν μια οικονομία, η οποία γερνάει και χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες και διαδικασίες. Έτσι φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε και για το πώς οι πρόσφυγες μπορεί να απορροφηθούν στη χώρα μας, για το που πρέπει να πάνε και πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες».

Στο συνέδριο με θέμα «Δημογραφικό 2022 – Η μεγάλη πρόκληση», που διεξήχθη πριν λίγες μέρες, ο Μητσοτάκης τόνισε ότι «η ώριμη και κυρίως η συνειδητή ένταξη αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία θα ανακουφίσει την πληθυσμιακή μας υποχώρηση».  

Είναι ηλίου φαεινότερον η πρόθεση των Κούληδων για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος με το μπόλιασμα της ελληνικής κοινωνίας με αφροασιάτες  μετανάστες, καθώς και της οικονομίας με φτηνά εργατικά χέρια που θα αποτελούν το πρεκαριάτο της φιλελεύθερης δυστοπίας του άμεσου μέλλοντος.

Πολλοί από τους παράνομους μετανάστες, ιδιαίτερα οι ισλαμιστές, που προέρχονται από κράτη φίλα προσκείμενα προς την Τουρκία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον Ερντογάν ως πέμπτη φάλαγγα εντός της χώρας μας.

Το Πακιστάν αποτελεί τον κυριότερο σύμμαχο της Τουρκίας. Πακιστάν και Τουρκία συνεργάζονται στενά σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, στρατιωτικής συνεργασίας, ανταλλαγής εξοπλιστικής τεχνογνωσίας  και προπαγάνδας υπέρ του ισλαμικού τόξου. Το Ισλαμαμπάντ δεν κρύβει την συμπαράστασή του υπέρ του υβριδικού πολέμου που ασκείται από την Άγκυρα κατά της χώρας μας εδώ και αρκετά χρόνια.

Τουρκία και Πακιστάν διεξάγουν συχνά στρατιωτικές ασκήσεις στο Πακιστάν, στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο (Άσκηση "Ατατούρκ ", διακλαδική άσκηση ΤΑΜΣ "Γαλάζια Πατρίδα 2022", Διεθνής αεροπορική άσκηση "ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ" όπου τούρκοι πιλότοι συνεκπαιδεύονταν με πακιστανούς πιλότους κ.λπ.)

Να θυμίσουμε ότι μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου 2016 κατά του Ερντογάν, φυλακίστηκαν πολλοί  Τούρκοι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από Πακιστανούς πιλότους, χειριστές των τουρκικών αεροσκαφών, που παραβίαζαν καθημερινά τα σύνορά μας στο Αιγαίο.

Να θυμίσουμε, επίσης, την επίσκεψη ανώτατου Πακιστανού στρατιωτικού στην Τουρκία πριν ενάμιση περίπου χρόνια με σκοπό την εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της πακιστανικής Αεροπορίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τουρκία, εκφράστηκε με τα πιο θερμά λόγια για τη γειτονική χώρα, επισημαίνοντας πως «Τουρκία και Πακιστάν είμαστε ένας λαός σε δύο κράτη. Οι δύο χώρες μας έχουν μοναδικές σχέσεις κάτι που προκαλεί το φθόνο από άλλες χώρες.… Το Πακιστάν υποστηρίζει πλήρως την Τουρκία στο θέμα της Κύπρου, αλλά και σε άλλα περιφερειακά ζητήματα».

Θα πρέπει να επισημάνουμε, επίσης, τη στενή φιλία που συνδέει τον πρωθυπουργό του Πακιστάν, Σαχμπάζ Σαρίφ με τον Ταγίπ Ερντογάν. Όταν ο Σαρίφ ανέλαβε καθήκοντα πρωθυπουργού, ο πρώτος που έσπευσε να τον συγχαρεί ήταν ο Ερντογάν, ο οποίος του επεσήμανε πως η Τουρκία διατηρεί σχέσεις βαθιά ριζωμένες στην ιστορία και δεσμούς φιλικούς και αδελφικούς με τον πακιστανικό  λαό και ότι η χώρα του θα συνεχίσει να παρέχει κάθε στήριξη στο Πακιστάν.

Ο ίδιος ο Σαχμπάζ Σαρίφ έχει εκδηλώσει επανειλημμένως την συμπαράστασή του προς την Τουρκία, ήδη από την εποχή που ήταν πρωθυπουργός της επαρχίας Παντζάμπ και είχε κλείσει σχολεία της οργάνωσης Γκιουλέν. «Ό,τι είναι καλό για την Τουρκία είναι καλό και για το Πακιστάν. Ό,τι είναι κακό για την Τουρκία είναι επίσης κακό για το Πακιστάν. Οι εχθροί της Τουρκίας είναι και εχθροί του Πακιστάν», είχε τονίσει.

Υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες ότι κάποιοι Πακιστανοί στην Ελλάδα σχετίζονται με την υπηρεσία πληροφοριών ISΙ, η οποία συνεργάζεται στενά με την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT.

Όσον αφορά την αμυντική συνεργασία της Τουρκίας με το Πακιστάν, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές συναντήσεις μεταξύ αξιωματούχων των δύο χωρών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Πριν μερικούς μήνες πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε στρατιωτικές αντιπροσωπείες από Τουρκία και Πακιστάν. Ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν, Mian Muhammad Hilal Hussain και ο Αναπληρωτής Αρχηγός του Στρατού του Τουρκικού Στρατού, Selcuk Bayraktaroglu, εκπροσώπησαν τις δύο χώρες.

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις, ότι συζητήθηκε η παράδοση πυρηνικών στη Τουρκία (είναι γνωστό ότι ο Ερντογάν επιθυμεί να καταστήσει την Τουρκία πυρηνική δύναμη). Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Ismail Demir, επικεφαλής της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας και ο Temil Kotil, Διευθύνων Σύμβουλος της Turkish Aerospace Limited.

Σε άλλη συνάντηση που έγινε μεταξύ Πακιστανών και Τούρκων αξιωματούχων,  συζητήθηκε η μεταφορά τεχνολογίας πυραύλων ανάμεσα στις δύο χώρες, καθώς και η αγορά τουρκικών UAV από το Πακιστάν. Σημειωτέον ότι η Τουρκία βοηθά στη συντήρηση του στόλου των αεροσκαφών F-16 του Πακιστάν.

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε τις άριστες σχέσεις που διατηρεί το Πακιστάν με την Κίνα.

Εδώ και αρκετές δεκαετίες η Κίνα παρέχει τεχνολογική και στρατιωτική βοήθεια στο Πακιστάν.

Το 1986 προμήθευσε το Πακιστάν με διάφορα συστήματα πυρηνικών όπλων, όπως η εξαγωγή του βαλλιστικού πυραύλου μικρού βεληνεκούς DF-11

Το 2018, η Κίνα είχε παράσχει επιστημονική και τεχνολογική  στήριξη στο Πακιστάν ώστε να εκτοξεύσει επιτυχώς δύο δορυφόρους, ενώ το 2019 υπεγράφη συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών για διαστημική επιστημονική συνεργασία.

Πέρυσι, μάλιστα, κυκλοφόρησε από το Κρατικό Συμβούλιο της Κίνας μια Λευκή Βίβλος (White Paper) με τίτλο “China’s Space Programme: A 2021 Perspective”, στο οποίο περιγράφονται τα μελλοντικά σχέδια επέκτασης για την αναπτυσσόμενη διαστημική βιομηχανία της. Στη Λευκή Βίβλο αναφέρεται ότι «η Κίνα θα δώσει προτεραιότητα στην ανάπτυξη δορυφόρων επικοινωνιών για το Πακιστάν και στη συνεργασία για την κατασκευή του Διαστημικού Κέντρου του Πακιστάν»

Η Κίνα εξοπλίζει τον πακιστανικό στρατό με οπλικά συστήματα τεχνολογίας αιχμής προμηθεύοντάς τον με πολεμικά αεροπλάνα, πλοία και υποβρύχια, συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, αεράμυνας και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, η PAEC (Pakistan Atomic Energy Commission) και η CZEC (China Zhongyuan Engineering Corporation) υπέγραψαν “Συμφωνία Πλαίσιο για την Εμβάθυνση της Συνεργασίας για την Πυρηνική Ενέργεια, η οποία θα επιτρέψει τη μεταφορά τεχνολογίας για την εξόρυξη και την επεξεργασία ουρανίου, την προμήθεια πυρηνικών καυσίμων και τη δημιουργία ερευνητικών αντιδραστήρων”.

Είναι πασιφανές ότι η Τουρκία θέλει να εκμεταλλευτεί μέρος της τεχνολογίας που η Κίνα προσφέρει στο Πακιστάν.

Πακιστάν, Τουρκία και Κίνα εργάζονται σε ένα κοινό πρόγραμμα επιθετικών μη επανδρωμένων drones κατά εναερίων στόχων, ενώ οι πιθανολογείται και συνεργασία για την κατασκευή πυρηνικών όπλων, τα οποία διαθέτουν τόσο οι Κινέζοι όσο και οι Πακιστανοί.   

Το «Τρίγωνο του Κακού» Τουρκία, Πακιστάν, Κίνα ενισχύεται και καθίσταται όλο και περισσότερο επικίνδυνο για τα εθνικά συμφέροντα. Το γεγονός αυτό θα πρέπει να μας προκαλεί ανησυχία και εγρήγορση μιας και συνιστά μεγάλη απειλή για Ελλάδα και Κύπρο.

Πριν κάποια χρόνια, τους Πακιστανούς μετανάστες (λαθραίους και «νόμιμους») τους βλέπαμε ως κλακαδόρους στις συγκεντρώσεις του κλεφτοΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ. Σήμερα, τόσο το «τιμημένο» ΚΚΕ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ εποφθαλμιούν τη νέα εκλογική «πελατεία» από την πολυπληθή Πακιστανική Κοινότητα. Πρόσφατα παρακολουθήσαμε τεράστιες πορείες Πακιστανών, Μπαγκλαντεσιανών, Καμερουνέζων, κ.λπ. «εργατών γης» με σημαίες του ΠΑΜΕ που ζητούν καλύτερες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, και καθοδηγούνται από αντιπροσωπείες κουκουέδων, που εκτελούν το ρόλο του… ενδιάμεσου μεταξύ των μεταναστών και των τοπικών αρχών.  

Πορείες και παρελάσεις Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, καταλήψεις πλατειών, θρησκευτικές εορτές με αυτομαστιγώματα, εφαρμογές της Σαρία, εθνικές εορτές με τζιχαντικές σημαίες κ.λπ. έχουν γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, με την κυβέρνηση των Κούληδων να παρακολουθεί σαν θεατής την μεταμόρφωση της πρωτεύουσας σε Ισλαμαμπάντ.

Εκατοντάδες Πακιστανοί  συμμετέχουν ανελλιπώς σε όλα τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια που διοργανώνει η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ), και άλλες αριστερές οργανώσεις.

Από το 2012, όταν η Χρυσή Αυγή εισήλθε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας απαιτούσαν να  κλείσουν τα γραφεία του κόμματος, να σταματήσει η κρατική χρηματοδότησή του και να αποκαλυφθούν όσοι (υποτίθεται) χρηματοδοτούσαν κρυφά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών!

Τόσο το Πακιστάν όσο και η Τουρκία επεκτείνουν την επιρροή τους εργαλειοποιώντας τους Ισλαμιστές σε όλη την Ευρώπη μέσω δικτύων από τζαμιά, σωματεία, ΜΚΟ και οργανώσεις που χρηματοδοτούν και ελέγχουν.

Παράνομα τζαμιά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε διαμερίσματα, αποθήκες και εγκαταλελειμμένους χώρους ή χτίζονται χωρίς άδεια (όπως το μη αδειοδοτημένο τζαμί που «ξεφύτρωσε» στα Μέγαρα). Πολλά από αυτά χρηματοδοτούνται από το Πακιστάν και άλλα σκοτεινά κέντρα του εξωτερικού ενώ ενίοτε λειτουργούν ως θύλακες ισλαμικής προπαγάνδας από φανατικούς ισλαμιστές.

Στις 19 Απριλίου έγιναν τα εγκαίνια του παράνομου τζαμιού (που θα λειτουργεί και ως Πολιτιστικό Σωματείο) στα Μέγαρα, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Πακιστάν. Παρών στην τελετή ήταν, μεταξύ άλλων, ο μεγάλος ιμάμης του Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, Φιαζούλ Χασσάν Ναντρί, διαχειριστής του ιδρύματος «Bahu Trust» το οποίο χρηματοδότησε την ανέγερση του παρανόμου τζαμιού.

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση πακιστανών στο Σύνταγμα τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς, έκανε την εμφάνισή τους σημαία που αποτελεί σύμβολο της σουνίτικης οργάνωσης Dawat-e-Islami που εδρεύει στο Πακιστάν, ελέγχεται από το υπουργείο θρησκευτικών υποθέσεων και έχει ως στόχο τη διάδοση του Ισλάμ και την εφαρμογή της Σαρία παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη οργάνωση, η οποία έχει εμπλακεί σε αρκετές τρομοκρατικές επιθέσεις, διατηρεί στην Ελλάδα 12 κέντρα και τα μέλη της δίνουν το παρών σε όλες τις συγκεντρώσεις των Πακιστανών στην πρωτεύουσα.

Στις αρχές Φεβρουαρίου έγινε συγκέντρωση-διαδήλωση Πακιστανών μεταναστών έξω από την Πρεσβεία της Ινδίας στην Αθήνα, για να διαδηλώσουν κατά «των φρικαλεοτήτων της Ινδίας στο Κασμίρ» (όπως αναφερόταν σε μια από τις εκατοντάδες ανακοινώσεις τους). Στην εν λόγω διαδήλωση συμμετείχαν αντιπρόσωποι πακιστανικών οργανώσεων απ’ όλη την Ευρώπη

Μεταξύ αυτών που ήλθαν στη χώρα μας ήταν ο Ζαχίντ Χασμί Σαχίμπ (Zahid Hashmi Sahib) από τη Γαλλία, ο Αμπντούλ Σαφίκ Τζαράλ (Abdul Shafiq Jaral) από την Ελβετία, η Λαμπνά Ελαχί Σαχέμπ (Labna Elahi Saheb) από την Δανία και ο Μαλίκ Κουσάλ Σαχίμπ (Malik Khushal Sahib) από την Σουηδία.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν από τη συγκέντρωση των Πακιστανών, είδαμε δεκάδες ελληνικές σημαίες να κυματίζουν δίπλα στις πακιστανικές. Με αυτόν τον τρόπο οι Πακιστανοί ήθελαν να δείξουν ότι τάχατες ο ελληνικός λαός στηρίζει το Πακιστάν στο θέμα του Κασμίρ. 

Πολλοί από τους παράνομους Πακιστανούς μετανάστες, εκτός από κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες, βιασμούς, εκδόσεις αδειών διαμονής, ευρωπαϊκών ταυτοτήτων διαβατηρίων κ.ά., επιδίδονται στο λαθρεμπόριο και στη διακίνηση τσιγάρων, ναρκωτικών και μαϊμού-προϊόντων, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος και ζημιώνοντας το κράτος.

Να σημειωθεί πως η Ελλάδα φιλοξενεί στο έδαφός της έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς Πακιστανών στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση των Κούληδων (όπως ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες από τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Νότη Μηταράκη)  στη χώρα μας διαβιούν 60.000 περίπου Πακιστανοί.  Ωστόσο, ο αριθμός των Πακιστανών μεταναστών, νόμιμων και παράνομων, είναι ασύγκριτα πολλαπλάσιος.

Ο αριθμός των Πακιστανών «προσφύγων» που έχουν εγκατασταθεί στην Αθήνα παραμένει άγνωστος. O Muhammad Ali Illahi, μέλος του Ινστιτούτου για δημόσιες υποθέσεις των ΗΠΑ, είχε έρθει το 2019 μέσω μιας ΜΚΟ στην χώρα μας, και δημοσίευσε ένα άρθρο στην Daily Times, όπου έκανε λόγο για ένα «μικρό Πακιστάν» στην Αθήνα, η οποία βρίθει από πακιστανικά μαγαζιά, εστιατόρια, κουρεία, κομμωτήρια κ.λπ. με πολλούς Πακιστανούς πωλητές τσιγάρων και ναρκωτικών στη μαύρη αγορά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, το πλήθος των Πακιστανών που ζουν στην Πρωτεύουσα ανέρχεται σε 400 έως 500 χιλιάδες και αποτελούν τη μεγαλύτερη κοινότητα σε όλη την Ευρώπη!

Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι είναι οι μισοί, τούτο σημαίνει ότι το 5% περίπου του πληθυσμού της Αθήνας είναι Πακιστανοί!  

Να θυμηθούμε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν δεκάδες χιλιάδες Πακιστανοί «πρόσφυγες» μαζεύτηκαν στην πλατεία Συντάγματος παρόλο που δεν είχε προγραμματιστεί κάποια εορταστική εκδήλωση. Παρά τα αυστηρές απαγορεύσεις της κυβέρνησης των αχρείων, που υποχρέωσαν τον υπόλοιπο πληθυσμό της πρωτεύουσας να κλειστεί στα σπίτια, οι Πακιστανοί ξεφάντωσαν στο Σύνταγμα, χωρίς να φορούν  μάσκες και να τηρούν αποστάσεις. Την ίδια στιγμή το κανάλι URDU Greece του Πακιστάν, που διατηρεί γραφεία στην Ελλάδα, μετέδιδε live την κατάληψη της Αθήνας από τους Πακιστανούς!

Η άμεση λαϊκή κατακραυγή, που προήλθε κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάγκασε την κυβέρνηση των Κούληδων να επικαλεστεί ότι η ΕΛΑΣ παρενέβη και έκοψε πρόστιμο σε 60 «πρόσφυγες» για παραβάσεις των υγειονομικών μέτρων.

Η αποθράσυνση των Πακιστανών συνεχίστηκε όταν ο πρόεδρος του Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδας Jamil απέστειλε επιστολή στον Υπουργό «Προστασίας» του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, όπου αναφερόταν: «Τα μέλη μας μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά. Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους»!

Λέγεται ότι ακολούθησε η αρνητική απάντηση του Θεοδωρικάκου, ο οποίος απέρριψε το αίτημα του Jamil,  σε μια προσπάθεια, κατά την οποία το «δούλεμα» προς το αποχαυνωμένο πόπολο ξεπερνούσε κάθε όριο γελοιότητας, ώστε να φανεί ότι στο Γραικυλιστάν ο «νόμος» και η «τάξη» εφαρμόζεται για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες!

Αλήθεια, μπορεί κάποιος από την κυβέρνηση των Κούληδων να μας πει πόσα από τα πρόστιμα που επεβλήθησαν τάχατες στους παραβάτες εισπράχθηκαν από το ελληνικό δημόσιο;  Πως έγινε η παρακράτηση;  Πόσοι από τους Πακιστανούς λαθρέποικους έχουν σταθερή διεύθυνση διαμονής, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, κ.λπ.;

Κάποιοι Πακιστανοί υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό! Πριν λίγες εβδομάδες μπαράζ αντιδράσεων προκάλεσε  ένα βίντεο που έδειχνε ένα νεαρό  Πακιστανό, ο οποίος υπηρετεί σε ελληνική στρατιωτική μονάδα, να ποζάρει με όπλο και το Εθνόσημο, ενώ στη συνέχεια τον βλέπουμε σε άλλο βίντεο να διαδηλώνει για το Κασμίρ με άλλους Πακιστανούς, σε συγκέντρωση που είχε οργανώσει η ΚΕΕΡΦΑ.

Δεκάδες πακιστανικές συμμορίες, οπλισμένες με μαχαίρια, στιλέτα, τσεκούρια, ρόπαλα και σιδερολοστούς, κυκλοφορούν ανενόχλητα στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, τρομοκρατούν πολίτες και τουρίστες και ακολούθως ανεβάζουν σέλφι και βίντεο σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιπαίζοντας τις «Αρχές» και μεταφέροντας το μήνυμα ότι η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας  είναι «ξέφραγο αμπέλι», όπου ουδείς απελαύνεται, επικρατεί η ατιμωρησία και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει (κάτι που δυστυχώς ανταποκρίνεται στην αλήθεια). 

Θα πρέπει, τέλος, να αναφερθούμε στην επίσκεψη, πριν λίγους μήνες, του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη στο Ισλαμαμπάντ προς αναζήτηση Πακιστανών «εργατών γης», «επενδυτών» και «μπολιαστών». Ο Μηταράκης στη συνάντηση που είχε με Πακιστανούς Αξιωματούχους υποσχέθηκε βίζα 5 ετών και την εκκίνηση απευθείας πτήσεων Αθήνα – Ισλαμαμπάντ.

Χαράς ευαγγέλια για τους Πακιστανούς καθότι γνωρίζουν ότι αν έλθουν στη χώρα μας θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να ενταχθούν σε κάποιο μηχανισμό νομιμοποίησης και ενσωμάτωσής τους. Επίσης είναι πιο εύκολο για κάποιους απ’ αυτούς να μεταναστεύσουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Οι παράτυποι μετανάστες με το που θα πατήσουν το πόδι τους στη χώρα μας απολαμβάνουν παροχές και επιδόματα που κανένας Έλληνας δεν απολαμβάνει.

Ο Νόμος 4735/2020, εξάλλου, καθιστά πιο εύκολη τη διαδικασία απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας έτσι ώστε λίαν προσεχώς οι μετανάστες θα λάβουν και εκλογικά δικαιώματα. Όλα αυτά τα μέτρα θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τον περαιτέρω εποικισμό της Ελλάδας από παράνομους μετανάστες.

Δυστυχώς οι κυβερνώντες με την άφρονα πολιτική τους μετατρέπουν την Ελλάδα σε πακιστανική αποικία. Έχουν αναλογιστεί άραγε τι θα συμβεί στην περίπτωση μιας ελληνοτουρκικής σύρραξης με έναν «Δούρειο ίππο» στο εσωτερικό της χώρας; 

Παύλος Γκάσταρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.