Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Γιατί δεν είχαν προφυλακιστεί και γιατί ήταν ακόμα στην Ελλάδα;

04/07/2022

Ο νόμος και η τάξη που υποσχόταν πως θα επιβάλλει ο Κούλης Μητσοτάκης, έχει γίνει ανομία και αταξία, η δε κυβέρνηση των… γαλαζαίων περίγελος, όχι μόνο των συριζαίων, αλλά ακόμα και των… αναρχικών!

Αναφερόμαστε βεβαίως στο μακελειό του Σαββατόβραδου, που άρχισε στα Κάτω Πατήσια και ολοκληρώθηκε στις Αχαρνές, όταν δύο οικογένειες Αλβανών μαφιόζων είχαν δώσει… ραντεβού, για να ξεκαθαριστεί ποιος ευθύνεται για την προ μηνός εξάρθρωση της σπείρας στην οποία συμμετείχαν.

Το «ζουμί» της υπόθεσης, είναι ότι δύο από τους πρωταγωνιστές του μακελειού που τελικά σκοτώθηκαν, είχαν συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών, μόλις πριν ένα μήνα. Και δεν προφυλακίστηκαν, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με… «περιοριστικούς όρους» – να δίνουν το «παρών» μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς τους!

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν συλληφθεί για τον ίδιο λόγο, αλλά παρ’ όλα αυτά παρέμεναν στην Ελλάδα, καθώς η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας είναι ίσως η μόνη χώρα στον κόσμο ολόκληρο, που δεν απελαύνει τουλάχιστον τους αλλοδαπούς κακοποιούς που διαπράττουν κακουργήματα, ούτε καν όταν τα διαπράττουν κατά συρροή!

(ΥΓ) 1: Τελικά, που ανήκομεν; Στη Δύση ή μήπως στην… άγρια Δύση;

(ΥΓ) 2: Μέχρι και ο γνωστός αναρχικός του «Ρουβίκωνα» Σπύρος Δαπέργολας, περιγελά τους… νομοταξίτες της Νουδού. Ιδού η σχετική γλαφυρή ανάρτησή του στο twitter:

«Ενέδρα στα Πατήσια. Ο δολοφόνος πυροβολεί. Ο πατέρας του θύματος σκοτώνει τον δολοφόνο. Ο συνεπιβάτης πατέρα πατιέται από αμάξι. Ο συνεπιβάτης δολοφόνου διαφεύγει, πάει για ληστεία, τις παίζει με μπάτσους, τραυματίζει 2 και τον σκοτώνουν. Άντε με το καλό να βγει ΝΔ να αποκατασταθεί η τάξη».

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.