Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Το πρώτο απόλυτο 10 στο τμήμα Μαθηματικών από το 1928 πέτυχε Ελληνίδα φοιτήτρια! Γιατί ΔΕΝ θα την καλέσει ο Μητσοτάκης για να την συγχαρεί;

26/07/2022

Το τμήμα Μαθηματικών, της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε την ακαδημαϊκή χρονιά 1928 – 1929. Από τότε μέχρι σήμερα, κανένας φοιτητής δεν είχε καταφέρει να αποφοιτήσει σημειώνοντας βαθμολογία Άριστα, 10.

Αυτό που δεν συνέβη, λοιπόν, τα τελευταία 94 χρόνια, το πέτυχε φέτος η Ελληνίδα φοιτήτρια Ελίνα Χατζηδημητρίου, η οποία επιπλέον είναι και η πρώτη γυναίκα που σημείωσε αυτήν τη βαθμολογία στη Σχολή Θετικών Επιστημών σε όλα τα τμήματα.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να την καλέσει ο πρωθυπουργός της χώρας… Πολυπολιτισμικούλης Μητσοτάκης, για να την συγχαρεί, όπως συνηθίζει να κάνει σε άλλες περιπτώσεις αριστούχων. Διότι, είναι Ελληνίδα κι όχι αλλοεθνής, όπως π.χ. ο Αφρικανός Σαϊντού Καμαρά κι ο Ιρανός Κούρος Νουρμοχαμαντί Μπαϊγκί. Βλέπετε, οι επιτυχίες των Ελλήνων και των Ελληνίδων δεν προσφέρονται διόλου για… αντιρατσιστική προπαγάνδα!

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ελίνα Χατζηδημητρίου που αποφοίτησε με «10» από το Μαθηματικό του ΑΠΘ θα προσκληθεί στο Μαξίμου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.