Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΗΠΑ: Το YouTube «κατέβασε» το βίντεο του Tucker Carlson που αναφερόταν στην σύνδεση της κομμουνίστριας καταδικασμένης τρομοκράτισσας Susan Rosenberg με το BLM
Η ιστοσελίδα Gateway Pundit είχε αναφερθεί στη σχέση μεταξύ μιας τρομοκράτισσας που είχε λάβει χάρη από τον Μπιλ Κλίντον την τελευταία του μέρα ως πρόεδρος των ΗΠΑ και του «Black Lives Matter». Στη συνέχεια, ο δημοφιλής παρουσιαστής Tucker Carlson ανέφερε την είδηση, αλλά για «άγνωστο» λόγο το βίντεο με τα σχόλια που έκανε ο Tucker καταργήθηκε από το YouTube.

Η Susan Rosenberg (Σούζαν Ρόζενμπεργκ), μια καταδικασμένη τρομοκράτισσα, είναι μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της «Thousand Currents», της ομάδας που παρέχει χρηματοδότηση για το Black Lives Matter.

Στη δεκαετία του 1970 και του 1980, η Ρόζενμπεργκ συμμετείχε στην “Κομμουνιστική Οργάνωση της 19ης Μαΐου” (May 19th Communist Organization ή M19CO), μια τρομοκρατική ομάδα που ήταν πίσω από πολλαπλές βομβιστικές επιθέσεις. Η ομάδα παρείχε επίσης υποστήριξη στον “Μαύρο Απελευθερωτικό Στρατό” (Black Liberation Army ή BLA), μια τρομοκρατική οργάνωση μαύρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.