Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»! Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ… ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ! 

17/07/2020

Καθάρματα «εθνικόφρονες», ντροπή και όνειδος της ελληνικής κοινωνίας!

Σε απευθείας χρηματοδότηση της νεολέρας του… επαναστατικού κόμματος (εδώ γελάνε και οι γάτες!), προχώρησε ο ψοφοδεξιός περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, με το υστέρημα των συμπατριωτών του!

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση της αρμόδιας για την χρηματοδότηση των πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων, Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εγκρίθηκε η διάθεση του ποσού των 15.004 ευρώ, με στόχο την κάλυψη δαπανών για το… 29ο Αντιμπεριαλιστικό Διήμερο – Κατασκήνωση στο Στόμιο Λάρισας 17-18 & 19 Ιουλίου 2020, το οποίο θα διοργανώσει η ΚΝΕ!!!

Από πού κι ως που καλύπτει μια Περιφέρεια το φεστιβάλ μιας πολιτικής νεολαίας; Προφανώς, υπάρχει σχετική εντολή του Μητσοτάκη, κατόπιν συμφωνίας του –με «ενδιάμεσο» τον σύντροφο Θεοδωρικάκο- με τους παραδόπιστους σπαγκοραμμένους θησαυροφύλακες του Περισσού! 
«Εθνικόφρονες», ευτυχώς που έφυγε η… αριστερά από την εξουσία! Που επί της εποχής της, τουλάχιστον δεν χρηματοδοτούντο τα φεστιβάλ της ΚΝΕ από το… «αστικό» κράτος!
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ" ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!
ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.