Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

93ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 2ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ! 

25/07/2020

Ως γνωστόν, στον τελευταίο μεγάλο πόλεμο νίκησαν οι «καλοί». Είναι δε τόσο «καλοί», που καταδικάζουν τους τότε αντιπάλους τους μέχρι και σήμερα, 75 χρόνια μετά τη λήξη του πολέμου!

Στα 17 του χρόνια, λοιπόν, είχε υπηρετήσει ως φρουρός των SS στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Στούτχοφ ο 93χρονος Μπρουνό Ντ., που δικάστηκε και καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση από γερμανικό δικαστήριο, για «την συμμετοχή και συνέργειά του στη δολοφονία 5.232 κρατουμένων, κυρίως Εβραίων, που έγιναν μεταξύ του Αυγούστου του 1944 και του Απριλίου του 1945».

Ο 93χρονος, παραδέχτηκε πως ήταν παρών στο στρατόπεδο, γιατί εκεί τον έστειλε ο γερμανικός στρατός τον οποίο υπηρετούσε, αλλά υποστήριξε ότι αυτό δεν ισοδυναμούσε με ενοχή. Και τι σημασία έχει η απόδειξη της ενοχής του για τους «καλούς»; Καμιά απολύτως, καθώς μια καταδίκη το 2011 νομιμοποίησε τέτοιες εξωφρενικές κατηγορίες, καθώς ήταν η πρώτη φορά που μόνο και μόνο η εργασία σε στρατόπεδο αποτέλεσε επαρκή βάση για ενοχή, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία κάποιου συγκεκριμένου εγκλήματος! Σύμφωνα δε με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, αν και ο αριθμός των υπηρετούντων στα SS μειώνεται λόγω της μεγάλης ηλικίας τους, οι εισαγγελείς συνεχίζουν να προσπαθούν να φέρουν πρόσωπα ενώπιον της «δικαιοσύνης» τους!

(ΥΓ): Και βέβαια, οι επιζώντες κομμουνιστές εγκληματίες των υπηρεσιών ασφαλείας των χωρών του άλλοτε «σιδηρού παραπετάσματος», που ξαπόστειλαν κόσμο και κοσμάκη, δεν έχουν καμιά επίπτωση. Βλέπετε, ήταν κι αυτοί από τους «καλούς»!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.