Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ! ΒΑΦΤΙΖΕΙ «ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ» ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! 

21/07/2020

Απευθυνόμενος προφανώς στα ζώα τους «εθνικόφρονες» ψηφοφόρους του –που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι πιο χαζοί κι από τα… λάχανα!- το Μηταράκης ανακοίνωσε σήμερα υπερηφάνως στους παπαγάλους του ΘΕΜΑ 104.6, πως «ξεκινάμε εκ νέου τις απελάσεις με πτήσεις».

Πιο συγκεκριμένα, είπε πως «από σήμερα επανεκκινούν οι απελάσεις παράνομων μεταναστών με πτήσεις – με πρώτη μια πτήση από το «Ελεύθεριος Βενιζέλος προς το Πακιστάν».

Ρε τον ψευτάκο! Αναφέρεται βεβαίως στις ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ λαθρομεταναστών στις χώρες τους, με το σχετικό πρόγραμμα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), οι οποίες εθελούσιες επιστροφές γίνονται αεροπορικώς, με τα εισιτήρια πληρωμένα, ενώ επιπλέον δίνεται κι ένα χρηματικό ποσό -300 ευρώ- στους εθελουσίως επιστρέφοντες, για τα πρώτα τους έξοδα! Το πρόγραμμα είχε διακοπεί εδώ και μήνες, με την απαγόρευση των πτήσεων, λόγω κορωνοϊού και τώρα ξαναρχίζουν. Και το να αποκαλεί κανείς «απελάσεις» αυτές τις ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, είναι σα να μπερδεύει τη βούρτσα με την… ομοιοκατάληκτη! 

(ΥΓ): 10.000 επιστροφές λαθρομεταναστών στην Τουρκιά, μέσα στο 2020, είχε υποσχεθεί πέρυσι αυτό το πράμα, το Μηταράκης. Πόσες έχει κάνει άραγε μέχρι τώρα; Μήπως… διακόσιες, ξεφτίλες «εθνικόφρονες»;

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.