Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Υπέρ του Ισραήλ οι “Σπαρτιάτες”

24/10/2023

Δίνουν εξετάσεις οι νεοεθνικιστές της πεντάρας, τα “καλά παιδιά” του “συνταγματικού πατριωτισμού” και δεν έχασαν ευκαιρία από την πρώτη στιγμή να πάρουν θέση υπέρ του Ισραήλ… Όχι και πως οι άλλοι “ακροδεξιοί” πάνε πίσω! Απόλυτη σιωπή από τον Βελόπουλο και ούτε λέξη από την “ΝΙΚΗ” των δήθεν ευσεβών Χριστιανών, οι οποίοι φαίνεται πως αγνοούν ότι ανάμεσα στους Παλαιστίνιους της Γάζας υπάρχουν και χιλιάδες Χριστιανοί, οι οποίοι μάλιστα παραμένουνε εγκλωβισμένοι στον καθεδρικό Ναό και δηλώνουν ότι δεν θα εγκαταλείψουν την Γάζα! Όλοι τους και “Σπαρτιάτες” και Βελόπουλος και “ΝΙΚΗ” δεν καταδικάζουν τα τυφλά κτυπήματα της ισραηλινής αεροπορίας, που έχουν σκοτώσει χιλιάδες άμαχους βομβαρδίζοντας κατοικίες, θάβοντας στα χαλάσματα χιλιάδες γυναικόπαιδα. Δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για το γεγονός ότι έχουν γίνει 115 καταμετρημένες επιθέσεις εναντίον νοσοκομείων και υγειονομικών σταθμών! Όλα για το Ισραήλ, λοιπόν, από τις θλιβερές αυτές φιγούρες, που παριστάνουν τους υπερπατριώτες και προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά με κάθε τρόπο. Και τι να πει κανείς για κάποιους, οι οποίοι παρίσταναν τους ιδεολόγους και δήλωναν εθνικοσοσιαλιστές και αντισιωνιστές και σήμερα για χάρη του ανθρώπου κηροζίνη που θα τους μοίραζε καρέκλες τα έχουν ξεχάσει όλα; Τελικά ούτε καρέκλες πήρανε, παρά μόνο ξεφτίλα. 

Σας παραθέτουμε λοιπόν προς γνώσιν (δεν ελπίζουμε σε συμμόρφωση) τα παρακάτω:

“Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» καταδικάζουμε τις συνεχιζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, εναντίον του άμαχου πληθυσμού του Ισραήλ, περιλαμβανομένων των μαζικών εκτοξεύσεων ρουκετών κατά της Ιερουσαλήμ και του Τελ Αβίβ.

Εκφράζουμε τη στήριξή μας στον πληττόμενο λαό του Ισραήλ για την τραγική απώλεια δεκάδων πολιτών και στρατιωτών.”

Για πρωτοφανή επίδειξη βαρβαρότητας κατηγορούν οι «Σπαρτιάτες» τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας της Τουρκίας, Ναζίφ Γιλμάζ.

Σε άλλη ανακοίνωσή τους αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Με μια πρωτοφανή επίδειξη βαρβαρότητας, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας της Τουρκίας, Ναζίφ Γιλμάζ, αναδημοσίευσε tweet του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου συνοδεύοντάς το με το σχόλιο: “Μία μέρα θα χτυπήσουν και σένα. Θα ψοφήσεις”». Οι «Σπαρτιάτες» σημειώνουν ακόμα ότι «στην προαναφερόμενη ανάρτηση του, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός εμψύχωνε τον ισραηλινό στρατό αναφέροντας: “Συνεχίστε με όλη τη δύναμή σας”».

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.