Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Συνεχίζονται δυναμικά οι δραστηριότητες του πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ

Συνεχίζονται δυναμικά οι δραστηριότητες του πολυχώρου της Τοπικής Οργανώσεως Θεσσαλονίκης, με την επανέναρξη της ανοιχτής λειτουργίας τον Σεπτέμβριο. Κάθε απόγευμα Παρασκευής, δεκάδες Εθνικιστές συγκεντρώνονται στο μοναδικό αυτό στέκι για να γνωρίσουν τους Συναγωνιστές, να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα πολιτικών, ιδεολογικών και ιστορικών ομιλιών και να συνεισφέρουν στον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Με τις εβδομαδιαίες τοποθετήσεις κατηρτισμένων στελεχών του Κινήματος μας, δίδονται απαντήσεις στην παραπληροφόρηση της επικαιρότητας, ενώ μέσω των ιστορικών ομιλιών που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα Αντεπίθεση κρατείται ζωντανή η φλόγα της Εθνικής Μνήμης.

Ιδιαίτερη περίσταση αποτέλεσε η επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση τριών ετών από την, εκ νέου, φυλάκιση του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας. Για μια ακόμα φορά, η αίθουσα ομιλιών γέμισε με την δυναμική συμμετοχή της Νεολαίας και η εκδήλωση άρχισε με το μήνυμα μέσα από τις φυλακές Δομοκού, του πολιτικού κρατουμένου, Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου. Οι Συναγωνιστές και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Σαχινίδης και Χρήστος Χατζησάββας, ανέλυσαν όλα εκείνα τα γεγονότα που οδήγησαν το αντεθνικό καθεστώς σε τέτοια απελπισία ώστε να προβεί στις πολιτικές διώξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.