Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 27/09/2023

● Ο Αλέξης Πατέλης είναι επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού. Αντί να σχολιάσει το γεγονός ότι οι τιμές στα σούπερ μάρκετ συνεχίζουν το ράλι που άρχισε τον Οκτώβριο του 2021 (πριν από τον ρωσοουκρανικό πόλεμο) και να ασχοληθεί πολύ με αυτό, νυχθημερόν μας ενημερώνει για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του.

● Είναι γκέι, μας λέει, είναι παντρεμένος με άντρα στο εξωτερικό, μας ξαναλέει, η κυβέρνηση θα νομοθετήσει για τους γάμους ομοφυλοφίλων, μας ματα-ξαναλέει, για το λάδι που έφτασε δεκάευρω το λίτρο και πώς θα φτηνύνει δεν μας λέει.

● Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν του δίνει ένα δικαιωματιστικό χαρτοφυλάκιο (διεύθυνση ομοφυλοφιλικών υποθέσεων, μια προεδρία αντίστοιχου οργανισμού) και τον έχει ορίσει οικονομικό συμβουλάτορα; Με τις συμβουλές του, άραγε, έχουμε φτάσει στο σημείο να κοστίζει μισό οικόπεδο η προμήθεια των βασικών αγαθών της εβδομάδας;

● Ο Πατέλης προέβη στις επικαιροποιημένες δηλώσεις για το γκεϊλίκι του διότι βλέπει να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας ο Στέφανος Κασσελάκης. Τα ελληνόφωνα ΜΜΕ τον αποθεώνουν για τα σπαστά ελληνικά του, τις αερολογίες του, τις αμερικανιές του και το αγόρι του, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο Μέγαρο Μαξίμου να υπάρχει μια σχετική ανησυχία.

● «Βρε, λες οι Αμερικανοί να τον προορίζουν αυτόν για πρωθυπουργό στη θέση του Κούλεως;» ίσως να αναρωτιούνται οι πέριξ του Μητσοτάκη (και πιθανότατα και ο ίδιος ο Μητσοτάκης).

● Ε, κι αφού σε όλες τις Βαβυλώνες τρελαίνονται για πρότυπα σαν του Κασσελάκη, βγαίνει από κοντά και ο Πατέλης να μας κάνει μια υπενθυμιστική για τον αντρούλη του.

● Στην κασσελακειάδα να προσθέσουμε και μια ενδιαφέρουσα υποσημείωση: Αξίζει να προσέξετε πόσο γυαλίζει και αστράφτει το βλέμμα του ανδρός μόλις δεχθεί ίχνος στριμώγματος. Φαντάσου τι θα γίνει αν αρχίσουν να του κάνουν σκληρή κριτική και άβολες ερωτήσεις…

● Πίσω από τον θάμνο με τα χαμόγελα και τα «πάρτε το τηλέφωνό μου» κρύβεται ένα θεριό αυταρχισμού, άγριο πολύ.

π

ΠΗΓΗ: www.dimokratia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.