Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Το παράδειγμα της Δανίας για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και οι… «εθνικοπατριώται»

 

Και μια είδηση που δεν πρόκειται να διαβάσετε πουθενά αλλού…

Επίσημη επίσκεψη στην Δανία πραγματοποίησε ο σχετικά νέος (ανέλαβε την εξουσία τον Οκτώβριο του 2022) πρωθυπουργός της Σουηδίας, Ούλφ Κρίστερσον, όπου συναντήθηκε με την Δανέζα ομόλογό του, Μέτε Φρέντερικσεν. Κύριο θέμα της συζήτησής τους, ήταν η αντιγραφή του δανικού προτύπου κατά της παράνομης μετανάστευσης. 

«Η κυβέρνηση της Σουηδίας έχει σκοπό να μιμηθεί το παράδειγμα της Δανίας και να εφαρμόσει πολύ πιο αυστηρή πολιτική όσον αφορά τη μετανάστευση», δήλωσε ο Κρίστερσον, προσθέτοντας πως «η Δανία βρίσκεται 10 ως 15 χρόνια μπροστά από τη Σουηδία ως προς το ζήτημα αυτό».

Η πρωθυπουργός της Δανίας δήλωσε πως είναι ικανοποιημένη, διότι η πολιτική της «εμπνέει άλλες χώρες».

Να θυμίσουμε ποια είναι η μεταναστευτική πολιτική της Δανίας, που έχει αποδειχθεί στην πράξη αποτελεσματικότατη, διότι στην Ελλάδα, τόσο η Νουδούλα όσο και τα λεγόμενα «πατριωτικά» κόμματα (τα ρετάλια της δεξιάς!) την αποκρύπτουν επιμελώς, φωνασκώντας γενικώς και αορίστως περί «απελάσεων», ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πως κάτι τέτοιο είναι πρακτικά ανέφικτο. Κι είναι ανέφικτο, γιατί η Ελλάδα ΔΕΝ έχει υπογράψει συμφωνίες επανεισδοχής με τις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι παράνομοι μετανάστες, ήτοι το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές, την Συρία, την Σομαλία, την Νιγηρία, την Αλγερία και άλλες, οπότε ΔΕΝ μπορεί να απελάσει τους υπηκόους αυτών των χωρών που εισέρχονται εδώ παρανόμως!   

Η Δανία, λοιπόν, έχει υπογράψει συμφωνία με την Ρουάντα, να μεταφέρονται μετά την καταγραφή τους (που γίνεται σε 3-4 μέρες) σε ειδικά «κέντρα φιλοξενίας» της αφρικανικής αυτής χώρας, όσοι παράνομοι μετανάστες εισέρχονται στην Δανία και να παραμένουν εκεί μέχρι που να αποφασίσει η Δανία επί του αιτήματος ασύλου που έχουν υποβάλλει. Μόλις δε βγουν οι απαντήσεις, που είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία αρνητικές, οι παράνομοι μετανάστες έχουν δύο επιλογές: ή να παραμείνουν στην Ρουάντα, ή να επιστρέψουν οικειοθελώς στις χώρες τους, με πληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια από την Δανία. Φυσικά, όλοι προτιμούν το δεύτερο…

Την ίδια πολιτική επιχείρησε να εφαρμόσει και ο Μπόρις Τζόνσον στην Αγγλία, αλλά δεν πρόλαβε, καθώς έπεσε η κυβέρνησή του – για λόγους άσχετους με την μεταναστευτική του πολιτική. Θα την εφαρμόσει όμως τώρα και η Σουηδία κι έτσι θα λύσει το τεράστιο αυτό πρόβλημα, απολύτως ειρηνικά και με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα! 

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, η δήθεν «πατριώτισσα» Μελόνι (πρότυπο των «εθνικοπατριωτών» του εγχώριου καραγκιόζ-μπερντέ!), κάνει το κορόιδο για την απλή αυτή λύση και ακολουθεί την πολιτική του προκατόχου της, αρχιτραπεζίτη Ντράγκι, με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί κατά 80% η παράνομη μετανάστευση επί των ημερών της!

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.