Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Κυρ-εισαγγελέας: ψήφιζα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ο προκάτοχός μου έχει αλλάξει κι έχει μετανοήσει. Ζητώ συγνώμη για λογαριασμό του από την Κανέλλη (Βίντεο)

14/04/2023

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στα «Μυστικά Δείπνα» του γνωστού δημοσιογράφου Πέτρου Κασιμάτη, έδωσε χθες ο 76χρονος νεοεκλεγείς πρόεδρος του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες», Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Σταχυολογούμε τα κυριότερα σημεία:

Ερωτηθείς για το ποιο κόμμα ψήφιζε τα προηγούμενα χρόνια, ο 76χρονος κυρ-εισαγγελέας, αφού ξεκαθάρισε πως δεν ήταν ποτέ ακραίος («Ένα είναι βέβαιον. Ότι δεν ήμουν ποτέ σε ακραίους χώρους»), δήλωσε πως «κυρίως ήταν οι αρχές του αειμνήστου Γεωργίου Παπανδρέου που με ενέπνευσαν». 

Εν συνεχεία, απεκάλυψε και τις εκλογικές του προτιμήσεις: «Εψήφιζα και ΠΑΣΟΚ, εψήφιζα και ΝΔ. Σε αυτούς τους χώρους εκινούμην πάντοτε, μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ». «Κεντρώος», λοιπόν, ο κυρ-εισαγγελέας, που βεβαίωσε ότι «Δεν είναι ακροδεξιό το κόμμα του οποίου είμαι πρόεδρος και θα πειστεί και ο τελευταίος δύσπιστος»! Εμείς πάντως, ομολογούμε πως δεν έχουμε καμμία αμφιβολία επ’ αυτού…

Επιπροσθέτως, ο 76χρονος κυρ-εισαγγελέας δεν παρέλειψε να εξυμνήσει Παπανδρέου και Καραμανλή, ως… μεγάλους ηγέτες: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μια μεγάλη πολιτική φυσιογνωμία και μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου ήταν και ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ήταν πραγματικοί ηγέτες».

Ερωτώμενος για τον προκάτοχό του και ιδρυτή του κόμματος, μας διαβεβαίωσε ότι «Ο άνθρωπος άλλαξε» κι «Έχει μετανοήσει», φράσεις που ο κυρ-εισαγγελέας επανέλαβε αρκετές φορές!

Χαρακτήρισε δε «αμάρτημα της νεότητός του που πρέπει να συγχωρεθεί» το τατουάζ που έχει ο προκάτοχός του στο μπράτσο του και στο τέλος ζήτησε συγνώμη για λογαριασμό του («Ζητώ συγνώμη για λογαριασμό του») από την Λιάνα Κανέλλη, για το γνωστό επεισόδιο.

Τέλος, διαβεβαίωσε πως «Θα δείτε ένα διαφορετικό κόμμα, διότι ανέλαβα εγώ την ευθύνη αυτού του κόμματος»…

Τα συμπεράσματα δικά σας!

A.B.

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.