Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΙΤΑΛΙΑ : ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

28/03/2023

Του Παν. Μαρίνη

Κατά τους μήνας του 2023 η λαθρομετανάστευσις στην Ιταλίαν ηυξήθη ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΩΣ απ’ ότι την περυσινό έτος, επομένως το ζήτημα απασχολεί την επικαιρότητα της Ιταλίας:

Πόσοι Ιταλοί είναι κατά και πόσοι υπέρ της υποδοχής των λαθρομεταναστών;;

Γενικώς το 54% είναι κατά και το 34% υπέρ.

Ειδικώς:

Στα τρία κεντροδεξιά κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού: το 94% τόσον του FdI της κας Μελόνι, όσο και της Λέγκας είναι κατά, όπως και το 81% της Forza Italia του κ. Μπερλουσκόνι.

Στα υπόλοιπα κόμματα: στον κεντρώο “Τρίτο πόλο” το 47% είναι κατά και το 48% υπέρ. στο M5S (5 αστέρια) το 41% είναι κατά και το 53% υπέρ, τουθόπερ δεικνύει σαφή στροφή προς τα Αριστερά, καθώς την εποχήν της συγκυβερνήσεως το M5S είχε υποστηρίξει τον “Νόμο Σαλβίνι” που προέβλεπε σοβαρά μέτρα. Το άλλοτε μεγάλο μετριοπαθώς κεντροαριστερό κυβερνητικό κόμμα Partito Democratico των πρωθυπουργών Ρέντζι και Τζεντιλόνι, έχει μικρύνει, αλλά και πάλι κόμμα του 20% είναι, βαδίζει ολοταχώς προς την άκρα Αριστερά, καθιστάμενον το κατ’ εξοχήν κόμμα τόσον του Μαρξισμού-Λενινισμού όσον και υπέρμαχον του Πολιτιστικού Μαρξισμού. Λοιπόν, οι οπαδοί του είναι κατά το 21% κατά και το 74% υπέρ της υποδοχής των λαθρομεταναστών!

ΕΠΙΣΗΣ: Η χθεσινή δημοσκόπησις (δείτε στο www.panorama.it) προτιμήσεως των κομμάτων εάν εγίνοντο σήμερον εκλογές:

FdI = 29,6%, Lega = 8%, Forza It. = 6,4% = 44%

Pd = 20,4%, M5S = 15,6%, Terzo Polo = 7,6%

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

1) Διατί ηυξήθη τόσον η λαθρομετανάστευσις;;

2) Διατί η σημερινή Αριστερά είναι ΕΞΑΛΛΩΣ υπέρ της λαθρομεταναστεύσεως;; Δοθέντος οτι ο Κ. Μαρξ ήτο ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ κατά και της λαθραίας και της νομίμου μεταναστεύσεως και όχι μόνον έγραψε και εθεμελίωσε θεωρητικά και πολύ λογικά την άποψίν του αλλά έλαβε και πρακτικώς μέρος στον αγώνα εναντίον της! ‘Εξάλλου θα απεδέχετο ποτέ λαθρομετανάστευσιν η ΕΣΣΔ ή οι δορυφόροι ή η Κίνα;; Τί λέτε;; Θα ανεχόταν ποτέ ο Σι Τζινπίνγκ λαθρομετανάστες να μπαίνουν με τον τσαμπουκά τους ή μήπως θα ανεχόταν κάποιες μυστήριες ΜΚΟ να τόν μυκτηρίζουν;; Ας απαντήσουν οι Αριστεροί!!

3) Διατί ο Ιταλός Αριστερός (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) είναι υπέρ της λαθρομεταναστεύσεως;; Ας ειπούμε ότι επιθυμεί στην Ιταλίαν εγκαθίδρυσιν ενός Κομμουνιστικού Παραδείσου, πόσα εκατομμύρια Υποσαχαρίων θάναι δυνατόν να ανθέξη αυτός ο παράδεισος προτού γίνει ο ίδιος Σομαλία ή Ερυθραία ή Αιθιοπία (γράφομε χώρες που οι Ιταλοί γνωρίζουν);;

ilgiornale.it

ΠΗΓΗ: elladakosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.