Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας

 

Τραίνα της προκοπής δεν έχουμε, με αποτέλεσμα να σκοτώνονται άδικα των αδίκων τα παιδάκια του κοσμάκη. Ούτε νοσοκομεία και ΜΕΘ της προκοπής έχουμε, ούτε σχολεία, ούτε πανεπιστήμια, ούτε, ούτε, ούτε…

Αποκτήσαμε όμως… Ιππικό – κατά το γνωστό «όλα τα ‘χει η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε»!

Με απόφαση της κυβέρνησης των γελοίων, λοιπόν, το ΓΕΕΘΑ (του… παλουκοκάφτη Φλώρου) σχημάτισε μια Ίλη Ιππικού, για να γίνεται νταβαντούρι σε παρελάσεις και εκδηλώσεις.  

Μάλιστα, τα ξημερώματα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε έφιππη πρόβα της Ίλης στις οδούς Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Αμαλίας. 

Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για το… γκραν σουξέ, «πηγές» του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης ανακοίνωσαν ότι τελικά η Ίλη Ιππικού… δεν θα συμμετάσχει στην παρέλαση, καθώς κρίθηκε πως τα άλογα… «δεν είναι ακόμα εξοικειωμένα» και μπορεί να είχαμε τραγελαφικές καταστάσεις, που θα έβλαπταν ακόμα περισσότερο τη δημόσια εικόνα της κυβέρνησης των… αρίστων παλιάτσων!

Ωστόσο, οι «πηγές» μας διαβεβαίωσαν ότι η εκπαίδευση της ίλης αναμένεται να συνεχιστεί κανονικά και όρισαν το ραντεβού με το φιλοθεάμων κοινό στην… επόμενη παρέλαση – της 28ης Οκτωβρίου!

Αυτά και άλλα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας…

(ΥΓ): Ψηφίστε τους, ψηφίστε τους! Στην επόμενη τετραετία, σίγουρα θα φτιάξουνε και ειδικό σώμα… τοξοβόλων!

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.