Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Μπουμπούκος: θα υπάρξουν μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων, αλλά εμείς… δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!

03/09/2021

Μια πρωτοφανούς θρασύτητας δήλωση έκανε σήμερα σε κάποιο από τα αγαπημένα του τηλεπαράθυρα, ο… ξακουστός Μπουμπούκος, υπουργός Ανάπτυξης στα λόγια – υπουργός Ακρίβειας, Ανεργίας και Δυστυχίας, στην πράξη! «Προέβλεψε», λοιπόν, μεγάλες των προϊόντων, αλλά δήλωσε… αναρμόδιος να τις ελέγξει, ρίχνοντας τις ευθύνες στην… «διεθνή συγκυρία»!

Διαβάστε τι είπε:

«Θα υπάρξουν υπό τις παρούσες διεθνείς συγκυρίες ανατιμήσεις σε πολλά προϊόντα. Δεν θα έρθουν δυνάμει της κυβέρνησης. Δεν είναι στη δυνατότητά μας να ελέγξουμε την παγκόσμια οικονομία. Είναι όμως πιο χρήσιμο να πούμε για μια ακόμα φορά ότι έχουμε φτιάξει υπηρεσία και ο πολίτης κάνοντας χρήση το e katanalotis, πριν από τα ψώνια του μπορεί να κατευθυνθεί στο σημείο με τις καλύτερες τιμές . Μπορεί να έχει δεκάδες ευρώ διαφορά το ίδιο καλάθι. Το κράτος η κυβέρνηση το υπουργείο ανάπτυξης δούλευε και τους έχει δώσει το εργαλείο υπό τις παρούσες διεθνείς συγκυρίες αύξησης των τιμών να έχουν ακόμα και δεκάδες ευρώ εξοικονόμηση».

Και βέβαια, η ακρίβεια των προϊόντων είναι ένα μόνιμο φαινόμενο στο Ελλαδιστάν, που το επιβάλλουν τα διάφορα τραστ (των καυσίμων, των σούπερ-μάρκετ, κ.λπ.). Οι δε μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις παρακολουθούν απαθώς την εξοργιστική κερδοσκοπία των ισχυρών του χρήματος, γιατί είναι απλά ενεργούμενά τους και τα συμφέροντα αυτών εξυπηρετούν!

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.