Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Αθλητικά παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ σε τιμές που κυμαίνονται από 280 έως 950 ευρώ! Πασοκόσκυλα σπεύσατε πριν εξαντληθούν!

Viral έχουν γίνει τα αθλητικά παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, στα μπασοκ-παπούτσια εμφανίζεται ο χαρακτηριστικός πράσινος ήλιος, έμβλημα του κλεφτοΠΑΣΟΚ, αλλά και η γνωστή ατάκα "λεφτά υπάρχουν" στη «γλώσσα» των παπουτσιών, που ειπώθηκε από τον ανεκδιήγητο Γιωργάκη-Τζέφρυ Παπανδρέου σε προεκλογική του ομιλία, εν όψει των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009. Λίγους μήνες αργότερα, ο ευφυόβλαξ αχυράνθρωπος Τζέφρυ θα οδηγήσει την Ελλάδα στη μέγγενη των μνημονίων και θα βάλει την ταφόπλακα στον τάφο της χρεοκοπίας που άνοιξε ο πατέρας του, Ανδρέας Παπανδρέου, πολλά χρόνια νωρίτερα.

Όπως ανέφερε ο δημιουργός τους, τα παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ είναι συλλεκτικά, καθώς έχουν σχεδιαστεί στο χέρι. Να σημειωθεί ότι η λιανική τιμή ενός ζεύγους ξεκινά από 280 ευρώ και φθάνει τα 950 ευρώ!

Παρά τις τσουχτερές τιμές τους, πολλά ήταν τα πασοκόσκυλα που έσπευσαν να τα αγοράσουν. Οι υπερβολικά υψηλές τιμές των παπουτσιών ΜΠΑΣΟΚ, βέβαια, θεωρούνται ασήμαντες για όλους αυτούς που πλούτισαν αφού καταλήστεψαν το δημόσιο και οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.