Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Τους τελείωσαν οι «κεντροαριστεροί» για τα υπουργεία και φέρνουν από την… Κύπρο!

06/09/2021

 

Ζούμε τραγελαφικές καταστάσεις με την χούντα Μητσοτάκη και τις… κεντροαριστερές εμμονές της! Έτσι, αφού έφαγε πόρτα από τον συριζαίο Αποστολάκη, κι αφού δε βρήκε κάποιον αξιόλογο αντικαταστάτη του από τον χώρο του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, η χούντα Μητσοτάκη έφερε κεντροαριστερό υπουργό από την… Κύπρο, για το νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας! Πρόκειται για τον πρώην Επίτροπο Ανθρωπιστικής βοήθειας και διαχείρισης κρίσεων Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος όπως τονίζουν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια «έχει κεντροαριστερό παρελθόν».

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο εν λόγω ήταν «συνοδοιπόρος του Κώστα Σημίτη και ένας εκ των στενών φίλων του αείμνηστου Νίκου Θέμελη, διευθυντή του γραφείο του Κώστα Σημίτη. Ο κ. Στυλιανίδης ίδρυσε στην Κύπρο τον ΟΠΕΚ (Όμιλο Προβληματισμού για τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας) το ιδεολογικό όχημα που χρησιμοποίησε ο Σημίτης για να κυριαρχήσει στην κεντροαριστερά και το ΠΑΣΟΚ».

Επίσης, ήταν εκ των πρωτοστατών του αντεθνικού Σχεδίου Ανάν, και νωρίτερα, όταν σπούδαζε στην Αθήνα, ήταν μέλος του Ρήγα Φεραίου – της Νεολαίας του… προπάτορα του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ Εσωτερικού.

Κατά τα άλλα, ψήφο στην ΝΔ για να φύγει η αριστερά από την εξουσία, κορόιδα δεξιοί ψηφοφόροι!

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο κεντροαριστερός Χ. Στυλιανίδης υπουργός Πολιτικής Προστασίας της κυβέρνησης ΝΔ -Υφυπουργός ο Ε.Τουρνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.