Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Ὁ πόλεμος τῶν ὅπλων

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

Με την συμπλήρωση των πρώτων μηνών της νέας διακυβερνήσεως των Η.Π.Α. υπό τον ανοϊκό Πρόεδρο-μαριονέτα Μπάιντεν μπορούν ήδη να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσει ο δυτικός κόσμος κατά την διάρκεια των επομένων ετών. Όπως αναμενόταν, ανάμεσα στα πρώτα έργα της κυβερνήσεως Μπάιντεν ήταν η στελέχωση του κυβερνητικού μηχανισμού με πληθώρα σαθρών και διεστραμμένων ατόμων προερχομένων από φυλετικές μειονότητες, διάφορες περιθωριακές ομάδες και δη από τον συρφετό ψυχοπαθών που είναι πλέον γνωστός ως «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα».** Επίσης αναμενόμενη ήταν και η έκτοτε παρατηρουμένη κατακόρυφη αύξηση των εντάσεων σε όλο τον πλανήτη – από τα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας, ως την Μέση και την Άπω Ανατολή.

Αλλά ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο σημείο της πολιτικής των «Δημοκρατικών», που δεν τυγχάνει τις δέουσας προσοχής εκτός των Η.Π.Α., είναι το αυξανόμενο προπαγανδιστικό σφυροκόπημα και εκ παραλλήλου οι διάφορες πολιτικές και νομικές κινήσεις εναντίον του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος της οπλοκατοχής.

Ο αφοπλισμός των λευκών Αμερικανών υπό την πρόφαση της «εσωτερικής ειρήνης και της προστασίας του κοινωνικού συνόλου» βρίσκεται πολύ υψηλά, ίσως στην κορυφή της ατζέντας των σκοτεινών δυνάμεων που με «δημοκρατικό» τρόπο υφάρπαξαν την εξουσία από τον Τραμπ, καθώς η οπλοκατοχή είναι ένα από τα τελευταία αναχώματα της λευκής Αμερικής απέναντι στην ολομέτωπη και πολυεπίπεδη επίθεση που δέχεται. Ως εκ τούτου δεν είναι διόλου τυχαίο ότι έχουν πυκνώσει οι αναφορές των κατευθυνομένων ΜΜΕ σε δολοφονικές εξάρσεις διαφόρων «ψυχοπαθών», περιστατικά που μπορεί πράγματι να συμβαίνουν, αλλά πολύ πιο σπάνια από όσο προσπαθεί να μας πείσει η προπαγάνδα των ΜΜΕ, ενώ φυσικά συνεχίζεται η γελοία παραπληροφόρηση περί «αδικαιολόγητης» αστυνομικής βίας εις βάρος νέγρων, υποτιθεμένως αθώων – στην πραγματικότητα εγκληματικών στοιχείων. Αφ᾿  ετέρου οι όποιοι εγκληματίες και ψυχοπαθείς δεν έχουν καμμίαν χρείαν της νόμιμης οπλοφορίας, αυτοί βρίσκουν όπλα και διά μη νομίμου οδού!

Το οξύμωρο είναι βεβαίως ότι η εκστρατεία των ψευδο-ανθρωπιστών και των αθλίων ΜΜΕ υπέρ του αφοπλισμού αφορά τους νομοταγείς λευκούς που χρειάζονται τα όπλα για να υπερασπίσουν τις οικογένειες, τις περιουσίες και τους εαυτούς τους και όχι τις βαρύτατα οπλισμένες συμμορίες νέγρων και Λατίνων, που καθημερινώς αιματοκυλίζουν την Αμερική – χωρίς καθόλου αυτό να συγκινεί κατ᾿  ελάχιστο τους γνωστούς υπερευαίσθητους “ανθρωπιστές”! Ακόμη πιο γελοίο είναι το επιχείρημα που χρησιμοποιείται προς υπεράσπιση αυτής της αντιφάσεως, σύμφωνα με το οποίο το κράτος μπορεί να απαγορεύσει την νόμιμη οπλοκατοχή αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να απαγορεύσει την παράνομη: Μα τότε προφανώς δεν πρόκειται για κράτος! (Κάτι παρόμοιο, τηρουμένων βεβαίως των αναλογιών, συμβαίνει και στην Ελλάδα, όπου αναρίθμητες συμμορίες εγκληματιών, συνηθέστατα αλλοδαπών ή αθιγγάνων, με μεγάλη ευκολία προμηθεύονται παρανόμως βαρύτατο πολεμικό οπλισμό, ενώ οι απλοί νομοταγείς πολίτες που δέχονται ανυπεράσπιστοι τις επιθέσεις των εγκληματιών μετά βίας μπορούν να αποκτήσουν κυνηγετικά λιανοντούφεκα, τα οποία εν τούτοις δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν για να υπερασπισθούν την οικογενειακή τους εστία, εκ προιμίου εστερημένοι και της όποιας προστασίας της αστυνομίας – η οποία περιορίζει την ενεργητικότητά της στο να καταλογίζει πρόστιμα για μη χρήση μάσκας ή sms…).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εξυφαινομένης απάτης εκ μέρους των ΜΜΕ, που αφορά μεν άλλο κράτος αλλά με παρόμοια (και ακόμη σοβαρότερα) προβλήματα εγκληματικότητος, αποτελεί η αντιμετώπιση της προσφάτου επιχειρήσεως της αστυνομίας σε φαβέλα-άντρο ανομίας και εγκληματικότητος στην Βραζιλία, που στοίχισε την ζωή σε 26 νέγρους εγκληματίες. Στην περίπτωση αυτή η επέμβαση της αστυνομίας “συνιστά απαράδεκτη ενέργεια” σύμφωνα με τα συστημικά ΜΜΕ του ψευδο-ανθρωπισμού, αν και η συντριπτική πλειονότης των νομοταγών κατοίκων της Βραζιλίας όχι μόνο την επεκρότησε αλλά οπωσδήποτε απαιτεί την επίδειξη ακόμα μεγαλύτερης αποφασιστικότητος στην εκστρατεία πατάξεως της εγκληματικότητος που έχει εξαπολύσει, κατά το μέτρο του εφικτού, ο «φασίστας» Μπολσονάρου.

https://www.protothema.gr/world/article/1121571/vrazilia-salos-meta-tin-aimatiri-epiheirisi-tis-astunomias-se-favela-tou-rio-me-25-nekrous/

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Αμερική, η δυτική Ευρώπη συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου οδεύοντας προς τον όλεθρο, αλυσοδεμένη καθώς είναι στα δεσμά του «ανθρωπισμού», της «ισότητος» και της «δημοκρατίας».

Όμως η πίεση της ζοφερής πραγματικότητος έχει γίνει πλέον τόσο ασφυκτική, που εξαναγκάζει όλο και περισσότερους εξ αυτών που την αναγνωρίζουν να εκφράσουν την άποψή τους δημοσίως.

Σε μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις των τελευταίων ετών πολυάριθμα τέως και νυν στελέχη του γαλλικού στρατού συνυπέγραψαν ανοικτή επιστολή, στην οποία επισημαίνουν την τραγική κατάσταση όπου έχει περιέλθει η κάποτε ισχυρή και υπερήφανη χώρα τους λόγω της εις μεγάλο βάθος χρόνου αθρόας εισροής αλλοφύλων μουσουλμάνων εποίκων, με την εκεί αναφορά τους σε επικείμενο εμφύλιο πόλεμο να εκπλήσσει και να πανικοβάλλει το σύστημα εξουσίας, που δυστυχώς πλέον εκτός από όλους τους άλλους περιλαμβάνει και το πάλαι ποτέ «Εθνικό Μέτωπο». 

https://www.protothema.gr/world/article/1119276/gallia-proin-kai-nun-meli-ton-enoplon-dunameon-zitoun-stratiotiko-nomo/

Το πρόβλημα είναι ότι, σε αντίθεση με τις Η.Π.Α., ένας εμφύλιος πόλεμος εντός της Ευρώπης θα βρει τους λευκούς αόπλους και, ακόμη χειρότερα, αδυνάμους, ταπεινούς και δειλούς.

Αυτό όμως είναι το κόστος της διαστρεβλώσεως θεμελιωδών εννοιών, όπως είναι ελευθερία, της οποίας ο ανούσιος και παραπλανητικός ορισμός που έχει επιβληθεί καμμία σχέση δεν έχει με την πραγματική της σημασία, καθώς και της θεοποιήσεως διαστροφικών εννοιών και αντι-αξιών, όπως είναι η διαβόητη «ισότητα» και τα καθολικώς και ισοπεδωτικώς αποδιδόμενα «ανθρώπινα δικαιώματα» που αυτή η κρεττινώδης θρησκοληψία συνεπάγεται.

Το ιδεολογικό θερμοκηπιακό τείχος που έχει χτισθεί πάνω σε αυτές τις κενές ουσιώδους περιεχομένου και φυσικής αναφοράς έννοιες κατοχυρώνει και διασφαλίζει την τωρινή θλιβερή κατάσταση πλήρους ανομίας και ακραίας αποθρασύνσεως περιθωριακών φυλετικών ή κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι «Ρομά» και οι «αντιεξουσιαστές», καθιστώντας εκ προοιμίου τελείως αδύνατο ένα κράτος ευημερίας και δικαίου. Η δήθεν πρακτική αδυναμία πατάξεως της εγκληματικότητος δεν είναι παρά μια αστεία πρόφαση που χρησιμοποιείται για να καλύψει την εγγενή αδυναμία του δημοκρατικού κράτους, ως μίαν από τις τραγικές συνέπειες της επιβολής των αντι-αξιών στην κοινωνία.

Αν και οι περισσότεροι, ακόμα και εκ των υγιώς σκεπτομένων Ευρωπαίων, δεν διαθέτουν επαρκή πληροφόρηση επί του θέματος, και ως εκ τούτου υποτιμούν την σημασία του, η έκβαση του πολέμου των όπλων στις Η.Π.Α. αποτελεί θέμα υψίστης κρισιμότητος ως προς την επιβίωση της λευκής ανθρωπότητος. Εάν οι διεστραμμένοι εχθροί της φυλής μας, είτε είναι και οι ίδιοι (επιδερμικώς μόνον!) λευκοί είτε όχι, καταφέρουν να αφοπλίσουν τους λευκούς της Αμερικής με δόλιες πολιτικές αποφάσεις και νομικά τεχνάσματα, τότε η πορεία προς τον όλεθρο θα είναι πλέον ανεμπόδιστη.

Εάν από την άλλη επιχειρήσουν να τους αφοπλίσουν διά της βίας, τότε ίσως αυτό σημάνει την απαρχή δραματικών εξελίξεων…

___________________

** Η προώθηση της αηδιαστικής ατζέντας των διεστραμμένων «ΛΟΑΤΚΙ» έχει χτυπήσει κόκκινο και στην Ελλάδα, όπου το φιλελέφτ σιελο-ρόζ κατεστημένο έχει ξεπεράσει κάθε όριο αναισχυντίας, με την δραστήρια συνδρομή των πλέον επισήμων πολιτειακών παραγόντων, Προέδρου της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού, ομού με τα αναρχοαριστεριστικά σαπρόφυτα:

https://www.protothema.gr/politics/article/1124635/katerina-sakellaropoulou-fotografizetai-me-meli-tis-loatki-koinotitas/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

https://www.protothema.gr/politics/article/1124619/mitsotakis-i-ellada-agonizetai-na-ekleipsoun-oi-thliveres-aities-tis-omofovias-amfifovias-kai-transfovias/

https://ardin-rixi.gr/archives/234584

ΠΗΓΗ: www.armahellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.