Σάββατο 15 Μαΐου 2021

«Εθνικοπατριώτες» τραβάτε στη ΝΔ να ηρεμήσετε

14/05/2021

Σε λίγο συμπληρώνονται δύο χρόνια από την στιγμή που η Χρυσή Αυγή τέθηκε πολύ οριακά εκτός βουλής και κατόπιν ενός βρώμικου, πολυετούς πολέμου που ξεκίνησε ήδη από το 2012.

Και ενώ όλον αυτόν τον χρόνο, καμία αξιόλογη κίνηση δεν έχει πραγματοποιηθεί από τις δεκάδες «συνιστώσες» του αυτοαποκαλούμενου «εθνικού χώρου», οι διάφοροι αναλυτάδες που χρέωναν στην Χρυσή Αυγή την πολιτική τους ανυπαρξία, εξακολουθούν να γράφουν (εκεί εξαντλούν την πολιτική τους «δραστηριότητα») αναλύσεις για το πώς θα πρέπει να είναι ένα σύγχρονο Εθνικό κόμμα.

Ανάμεσα στις «ομορφιές» που διαβάζουμε, είναι και πως αν θέλουν οι «νεοεθνικιστές» να οδηγηθούν στην… εξουσία, θα πρέπει να αναγνωρίσουν την δύναμη των Σιωνιστών και φυσικά να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Με τον τρόπο αυτό λένε (οι νεοεθνικιστές) πως θα ανοιχτούν σε «επωφελείς πολιτικές συμμαχίες» και άρα έτσι θα ανοίξει και ο δρόμος για την εξουσία…

Ως παράδειγμα – και μάλιστα ΑΤΥΧΕΣ – χρησιμοποιούν την κίνηση του τ. Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πράγματι αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Και χαρακτηρίζω το παράδειγμα ως ατυχές, γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ ούτε Εθνικιστής υπήρξε, ούτε αυτή η κίνηση τον ενίσχυσε πολιτικά, καθώς όπως όλοι γνωρίζουν στην συνέχεια έχασε (και μάλιστα με εκλογική νοθεία) τις εκλογές από τον «προθυμότερο» Μπάιντεν.

Δεν ανοίγουμε κανέναν πολιτικό διάλογο με θαυμαστές του Βορίδη και εκείνων που έστησαν την μεγάλη πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής το 2013. Δεν είναι απλά εχθροί της Χρυσής Αυγής, είναι και του Εθνικισμού.

Η υποταγή στον Σιωνισμό δεν είναι κίνηση πολιτικής ευφυΐας. Είναι υποταγή στις δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης.

«Εθνικοπατριώτες» τραβάτε στην ΝΔ να ηρεμήσετε… Εκεί θα βρείτε όλα αυτά που σας γοητεύουν στα «σύγχρονα πατριωτικά κόμματα»: Ομοφυλόφιλους, μασόνους και όλες τις… φυλές του Ισραήλ. Φορέστε τα κιπά σας και καλή… εξουσία. Μην ταλαιπωρείστε με ιδεολογικές ανησυχίες και αναζήτηση πολιτικής στέγης, όταν αυτή ήδη υπάρχει! Στην ΝΔ «εθνικοπατριώτες», με τον Βορίδη και τα άλλα… παλληκάρια της «εθνικοφροσύνης».

Ν.Χ.Κ.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

ΦΤΟΥ ΣΑΣ...ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.