Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Το πρόβλημα της Ευρώπης είναι ο… Ναζισμός

06/07/2023

Ειδική αναφορά στην Χρυσή Αυγή από αξιωματούχο της Ε.Ε.

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε τις δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, Αγκιλάρ, ο οποίος διακρίνει την «πανευρωπαϊκή νεοναζιστική και φασιστική απειλή κατά της δημοκρατίας.»

Ο σοσιαλιστής πολιτικός και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, ομολογεί μάλλον με πικρία ότι «δεν είναι αρμοδιότητα της ΕΕ να απαγορεύει πολιτικούς ή ιδεολογικούς συνασπισμούς», όμως λίγο μετά κάνει αναφορά και στην Χρυσή Αυγή η οποία βεβαίως διώκεται με κάθε αντισυνταγματικό μέσο:

«Η εμπειρία μάς έχει δείξει ότι ο ναζιστικός και ο φασιστικός λόγος μεταμφιέζονται για να είναι παρόντες στον πολιτικό ανταγωνισμό υπό διαφορετικές ονομασίες και ταμπέλες, όπως Εναλλακτική για τη Γερμανία (Alternative für Deutschland), Χρυσή Αυγή, Σουηδοί Δημοκράτες κ.ο.κ. Είναι όμως νεοναζί και φασίστες. Και είναι μια απειλή για τη δημοκρατία.»

Δεν μπορούν να ξεχάσουν την  Χρυσή Αυγή και πως θα μπορούσαν άλλωστε αφού εκείνη ήταν που άνοιξε πρώτη τον δρόμο στα Ευρωπαϊκά Εθνικιστικά Κινήματα.

«Ρητορική Μίσους» η ΑΛΗΘΕΙΑ

Και τι μπορεί λοιπόν να κάνει η δημοκρατική Ευρώπη για να περιορίσει τον Εθνικισμό, αφού δεν μπορεί να κάνει τα αίσχη που έκανε η ελληνική κυβέρνηση στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής; Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο Αγκιλάρ: «Η ΕΕ είναι σε εγρήγορση σε σχέση με τη ρητορική μίσους που εξωθεί σε εγκλήματα μίσους. Γι’ αυτό έχουμε αναλάβει την πρωτοβουλία των ψηφισμάτων κατά της ρητορικής μίσους και των εγκλημάτων μίσους.»

Και όπου διαβάζετε για «ρητορική μίσους» φυσικά μιλάμε για τις πολιτικές θέσεις των Εθνικιστών, οι οποίες εκφράζουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πολιτών σε όλη την Ευρώπη.

Μια Ευρώπη που δοκιμάζεται σκληρά από τις αντιευρωπαϊκές πολιτικές της «ανοχής» και της «ενσωμάτωσης» εκατομμυρίων αλλόφυλων που βιαίως εισάγει εντός των κρατών-μελών της η Ε.Ε.

Οι πρωτόγονες σκηνές βίας στην Γαλλία από «ενσωματωμένους», δεν αποτελούν πρόβλημα για τους τεχνοκράτες των Βρυξελλών. Η τυφλή βία αυτών των συμμοριών κατά ανυπεράσπιστων πολιτών δεν ανήκει στα «εγκλήματα μίσους». Δεν υπάρχει πρόβλημα με όλα αυτά στην Ευρώπη. Το πρόβλημα της Ευρώπης είναι ο… Ναζισμός!

Κ.Ν.

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.