Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Καμία σχέση δεν έχει η Χρυσή Αυγή με όσους δηλώνουν «νεοφιλελεύθεροι οπαδοί της ανοιχτής κοινωνίας – open society»

28/06/2023

Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega παρουσίασε τα βασικά σημεία του άρθρου του πολιτικού κρατούμενου Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για το «τενεκεδένιο στέμμα» των δήθεν ακροδεξιών.

Γιατί άραγε;

Μήπως γιατί με το σκεπτικό τους, απαλλάσσει των κατηγοριών της σύνδεσης του κόμματος «Σπαρτιάτες» με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και παίρνει «χάρη» από τους αμείλικτους κυνηγούς Χρυσαυγιτών μιας και οι απαγορεύσεις είναι φωτογραφικές για το brand name Χρυσή Αυγή;

ΝΑΙ! Το άρθρο ξεκαθαρίζει πως καμία σχέση δεν έχει το νεοφιλελεύθερο κόμμα των «Σπαρτιατών» (κατά δήλωση του Προέδρου του) και την «ανοιχτή κοινωνία – open society » με την Εθνικοσιαλιστική Σπάρτη και την Χρυσή Αυγη!

Καμία σχέση δεν έχει η Χρυσή Αυγή με γυρολόγους σαν τον Στίγκα που πέρασε, εκτός από την Ένωση Κεντρώων του Λεβέντη, από τον Καρατζαφέρη και τον Σαμαρά, τον διώκτη των Εθνικιστών Χρυσαυγιτών!

Επίσης το άρθρο αναδεικνύει διάφορες πτυχές της προβολής και «αγιοποίησης» των δήθεν «επικίνδυνων πασίγνωστων» από την μια, με λογαριασμούς σε twitter – youtube – «ζωντανές» εκπομπές κλπ και ολοκληρωτικής φίμωση της «τελειωμένης Χρυσής Αυγής» από την άλλη!

Αλήθεια, ακόμα και παντελώς άγνωστοι Χρυσαυγίτες, μαζί με τον ίδιο τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο δεν επιτρέπεται να έχουν ούτε προσωπικά ιστολόγια ούτε λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα.

Καμία σχέση δεν έχει λοιπόν η Χρυσή Αυγή με όποιον δεν είναι Χρυσή Αυγή και το επιβεβαιώνουμε!

Θα έπρεπε να τους ικανοποιεί αυτή η αποσαφήνιση και όχι να τους δυσαρεστεί από την στιγμή που έφυγαν.

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.