Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

To ψυχορράγημα του ΣΥΡΙΖΑ και ο αντάρτης με το χρυσό ρόλεξ στον Γράμμο

27/07/2023

Αυτή η χώρα έχει το προνόμιο να εξευτελίζει τα πάντα, αν και δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να εξευτελιστεί η αριστερά, που σε όλη την Ευρώπη έχει εξαφανιστεί κι έχει απομείνει μόνον στην Ελλάδα, το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης!

Η λεγόμενη ανανεωτική αριστερά, που εμφανίστηκε πρόσφατα με έναν δήθεν επαναστάτη ωσάν μετεμψύχωση του Τσε Γκεβάρα, τον Αλέξη Τσίπρα, πήρε την κατηφόρα και μάλλον αυτή τελειωμό δεν έχει. Όσο για τους διαδόχους έχουμε κάποια κυρία Αχτσιόγλου που καλή είναι για σαπουνόπερα, αλλά για αρχηγός αριστερού κόμματος δεν βλέπω να κάνει σπουδαία πράγματα και από εκεί και πέρα Τζουμάκας, του παλαιού καλού ΠΑΣΟΚ “Τσοβόλα δώστα όλα” και Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος δεν ξέρει να μιλά καλά Ελληνικά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, αφού και ο Τζωρτζ Παπανδρέου το ίδιο τα μιλάει.

Μη λησμονούμε και τον ευφυολόγο Κουτσούμπα, που λέει αστεία με τα οποία δεν γελάς ούτε με γαργαλιέρα και τα θεωρούν ευφυολογήματα τα ζόμπι της σταλινικής αριστεράς. Ο οποίος Κουτσούμπας πήγε πρόσφατα στον Γράμμο για να τιμήσει αυτούς που πολέμησαν ενάντια στον Ελληνικό Στρατό φορώντας πάντα το χρυσό του ρόλεξ… 

Και όμως αυτήν την αριστερά την θρέφει και την ευλογεί εδώ και μισό αιώνα η ψευτοδεξιά της Ν.Δ.

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.