Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Γρεκία, Γρεκών μεταναστολάγνων - το υπερτροφικό μας "εγώ" 

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της “Μέτρον Ανάλυσις” διαβάζουμε ότι, τα καθεστωτικά κοινοβουλευτικά κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ 25 φτάνουν όλα μαζί σε ποσοστό 70% των Γρεκών ψηφοφόρων [γνησίων + ιθαγενοποιημένων]

Αν προσθέσουμε σ' αυτό το ποσοστό και τους ψηφοφόρους των αριστερών γκρουπούσκουλων, που δεν καταγράφονται. καθώς και ένα τμήμα των απεχόντων και των αναποφάσιστων, τότε συμπεραίνουμε ότι πάνω-κάτω, το 90% των Γραικών ψηφοφόρων είναι ισλαμόκαυλοι και μεταναστολάγνοι!

Γρεκία, Γρεκών μετανοστολάγνων!

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη ευρωπαϊκή χώρα με τόσο υψηλό ποσοστό πολιτών, θετικών προς τη λαθρομετανάστευση, τον λαθρεποικισμό και τη λαθροεισβολή.

Ακόμα και οι Γάλλοι, που η εθνική τους ομάδα έχει καταντήσει η μεικτή βορείου Αφρικής, δίνουν στο κόμμα της Μαρίν Λεπέν ποσοστά κοντά στο 30%, ενώ θα πρέπει να συνυπολογίσουμε σ' αυτά και τα ποσοστά μικρότερων εθνικιστικών κομμάτων, που δεν καταγράφονται.

Βεβαίως, συναφές με τη μεταναστολαγνική ψύχωση που χαρακτηρίζει τις ελληνόφωνες μάζες, είναι και το πολύ υψηλό ποσοστό της αριστεράς.

Σύριζα, ΚΚΕ, Μέρα 25, Ανταρσύα και γκρουπούσκουλα, δείχνουν να φτάνουν όλα μαζί σε ποσοστά γείρω στο 50%, τη στιγμή που στις τελευταίες γερμανικές εκλογές, το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα της αριστεράς μετά βίας άγγιξε το 4,9%, ενώ σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν νοείται καν η ύπαρξη κοινοβουλευτικού αριστερού κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.