Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ 2 ΣΤΟΥΣ 3 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ…

Η Προεδρίνα δέχτηκε σε Ακρόαση λαθρο-Αφγανές και δεσμεύτηκε να τις στηρίξει!

Του Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ

Νέα απίστευτη ξεφτίλα για την 65χρονη Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που επιβεβαιώνει πως μόνο για τους Έλληνες δεν νοιάζεται: Προχθές Τρίτη 12/10 υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο καμμιά 30ριά Αφγανές λαθρομετανάστριες που δηλώνουν… δικαστίνες, βουλευτίνες ή δικηγόροι και έφτασαν παράνομα στην Ελλάδα με τις οικογένειές τους!..

Όλες Αφγανές λαθρομετανάστριες φορούσαν τσαντόρ και μαντίλες καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο Προεδρικό Μέγαρο, θέλοντας να υποδηλώσουν ότι είναι φανατικές Ισλαμίστριες. Και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ανέβασε με υπερηφάνεια αυτή την συνάντηση στον λογαριασμό της στο Facebook!.. (δείτε το εδώ https://tinyurl.com/2ewne54z )

Παρών στην Προεδρική Ακρόαση ήταν και ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης. Μεταφέρω μερικά μόνο απ’ όσα είπε η δικαιωματίστρια Κατερίνα στις Αφγανές λαθρομετανάστριες που μπούκαραν με το «έτσι θέλω» στην Ελλάδα… Ολόκληρη την κατάπτυστη ομιλία της μπορείτε να την βρείτε εδώ (https://tinyurl.com/7mmn23vk ) σε επίσημη απομαγνητοφώνηση του «Αθηναϊκού Πρακτορείου»…

Κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «Με μεγάλη χαρά σας υποδέχομαι σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο… Στόχος της διεθνούς κοινότητας είναι η προστασία κάθε γυναίκας, κάθε ευάλωτου ατόμου. Στόχος μας είναι να περιφρουρήσουμε την ισότητα, χωρίς διακρίσεις φυλής, φύλου, γλώσσας ή θρησκείας. Όμως όχι, δεν σας εγκαταλείπουμε. Είμαστε στο πλευρό σας, συναισθανόμαστε τον πόνο και την απόγνωσή σας, θαυμάζουμε το θάρρος και τη δύναμή σας. Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να παραμείνει απούσα από τη διεθνή προσπάθεια που καταβάλλεται για την προστασία των γυναικών και των κοριτσιών στο Αφγανιστάν. Η χώρα μας ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα φιλοξενίας ευάλωτων κατηγοριών Αφγανών γυναικών και με πνεύμα αλληλεγγύης έκανε σαφή τη σπουδαιότητα που αποδίδει στην ανθρωπιστική διάσταση της κρίσης. Εύχομαι από καρδιάς να επιστρέψετε μια μέρα στην πατρίδα σας, σε ένα Αφγανιστάν που θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα προστατεύει την ανθρώπινη ζωή και θα παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες του, ανεξάρτητα από το φύλο ή άλλη διάκριση... Δεν θα σας εγκαταλείψουμε. Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα»!..

Η κυρία Πρόεδρος δεν τόλμησε να αναρτήσει και στο Twitter την προχθεσινή υποδοχή των Αφγανίδων λαθρομεταναστριών, γιατί ήξερε ότι θα την έβριζε όλη η Ελλάδα (σ.σ.: ως γνωστόν το Twitter επιτρέπει τα υβριστικά σχόλια, ενώ το Facebook τα απαγορεύει)

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΟΔΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης 7/10 έγινε στο χωριό Μόδιο της Φθιώτιδας μία ειδεχθής δολοφονία, σε παράγκα όπου διέμεναν 7 Πακιστανοί εργάτες: Ένας 37χρονος Πακιστανός δολοφόνησε με άγριο τρόπο έναν 30χρονο ομοεθνή του: Τον χτύπησε με μπαλτά στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν, και εξαφανίστηκε, πρίν συλληφθεί λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς. Είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ παρεξήγηση μεταξύ των δύο ανδρών για οικονομικές διαφορές, πιθανότατα για τα μεροκάματα. Και ο 37χρονος Πακιστανός φονιάς περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να σκοτώσει τον ομοεθνή του.

Τις εικόνες που ακολούθησαν, περιέγραψαν στους αστυνομικούς οι άλλοι πέντε ομοεθνείς τους που διέμεναν στην ίδια καλύβα, οι οποίοι και υπέδειξαν τον φονιά στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, όλοι οι Πακιστανοί συνελήφθησαν για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα μας, όπως άλλωστε και ο δολοφόνος, αλλά και το θύμα!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Και οι 7 Πακιστανοί που διέμεναν στην παράγκα του χωριού Μόδιο Φθιώτιδος όπου έγινε το φονικό, βρισκόντουσαν στην Ελλάδα παράνομα, χωρίς κάν να έχουν κάνει Αίτηση για Άσυλο!.., Αυτή είναι η κατάσταση σε όλη την Ελλάδα και προκύπτει από απλή ανάγνωση του καθημερινού Δελτίου που εκδίδει η Αστυνομία: Πάνω από το 70% των αλλοδαπών που παραβιάζουν καθημερινά τον Ποινικό Κώδικα βρίσκονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα!..

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία) στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή την στιγμή ένα εκατομμύριο νόμιμοι (π.χ. με απλή Αίτηση για Άσυλο) ή νομιμοποιημένοι (με παροχή ιθαγένειας κλπ) αλλοδαποί, σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια κυκλοφορούν άλλα δύο εκατομμύρια παράνομων αλλοδαπών, που κανείς δεν ξέρει πού μένουνε, πώς ονομάζονται, από πού ήλθαν και κανείς δεν τους ελέγχει!.. Εννοείται πως ούτε η Αστυνομία διαθέτει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα, όπως όλων ημών των κοινών θνητών.

Την ύπαρξη αυτών των παράνομων αλλοδαπών την μαθαίνουμε μόνο αν εμπλακούν σε κάποιο Έγκλημα!.. Αυτή είναι η κατάσταση στην σημερινή χρεοκοπημένη Ελλάδα και δεν το λέει κανείς: Εν ονόματι του βλακώδους Ανθρωπισμού και των υποτιθέμενων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μετατρέπουμε την Χώρα μας σε Ισλαμική Αποικία και επιδοτούμε την εισαγωγή ισλαμιστών δολοφόνων!

1η δημοσίευση στον «Στόχο» της 14ης Οκτωβρίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.