Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ

 Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021

Σε όλες τις ευνομούμενες χώρες του κόσμου, η κατηγορία για συμμετοχή, διεύθυνση και δράση σε εγκληματική οργάνωση, συνοδεύεται από το στοιχείο του παράνομου πλουτισμού, μέσω της δράσης αυτής.

Αλλιώς - αν δεν υπάρχει δηλαδή η χοντρή κονόμα από τα διαπραττόμενα εγκλήματα - τότε τι σκατά εγκληματική οργάνωση είναι αυτή και γιατί δημιουργήθηκε;

Εξόν και αν δεχτούμε ως εγκληματική οργάνωση μια συμμορία "απατημένων εραστών" λόγου χάριν, που σκοτώνουν κατά συρροήν τους/ις πρώην τους, οπότε πράγματι λείπει το οικονομικό κίνητρο.

Ωστόσο τέτοιου είδους οργάνωση δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στα χρονικά του οργανωμένου εγκλήματος [κι ούτε πρόκειται]

Άλλωστε οι νόμοι περί εγκληματικών οργανώσεων κατασκευάστηκαν, για να χτυπηθεί η μαφία, η κόζα νόστρα, η καμόρα και άλλα τέτοια ευαγή ιδρύματα.

Φαντάζεστε ποτέ μια μαφιόζικη φαμίλια να έχει κίνητρο, οτιδήποτε άλλο εκτός από το χρήμα; Τις πίτσες παραδείγματος χάριν;  

Ποιοι θα σκότωναν τους αντιπάλους τους, που ανήκαν σε άλλες φαμίλιες με τα τόμιγκαν, μόνο και μόνο για να κερδίσουν περισσότερες πέτσες;

Προφανώς λοιπόν, η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης δεν μπορεί να σταθεί εφόσον λείπει εντελώς ο παράνομος πλουτισμός.

Και άρα, οι κατα-δικαστές των χρυσαυγιτών θα πρέπει να δικαιολογήσουν στη συνείδηση του κοσμάκη, το πως καταδίκασαν για συμμέτοχη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ανθρώπους, που δεν κέρδισαν ούτε ευρώ. Αντιθέτως, πολλοί από αυτούς βγήκαν φτωχότεροι από την κοινοβουλευτική τους θητεία!

Πέραν όμως από τη Χρυσή Αυγή, που η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης της αποδόθηκε επειδή χάλαγε τη μανέστρα του καθεστώτος, υπάρχει όντως εν Ισλαμογρεκία μια συμμορία, που με πρόσχημα την πολιτική της υπόσταση, διαπράττει εγκλήματα κατά συρροήν και κατ' εξακολούθησιν.

Εγκλήματα κατά της ζωής και της περιουσίας πολιτών.

Εγκλήματα κατά του έθνους.

Εγκλήματα κατά του Πολιτισμού και της Αισθητικής.

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Και μάλιστα με πολύ-πολύ χειροπιαστό το οικονομικό όφελος [ενίοτε και σκανδαλώδες]

Το ΚΚΕ!

 Μάλιστα κυρία μου, το ΚΚΕ.

Και η εγκληματική δράση της οργανώσεως αυτής, έχει ξεκινήσει από πολύ παλιότερα - ασχέτως αν οι καθεστωτικοί μηχανικοί ελέγχου του Νου και το γαλάζιο Ποτάμι, που διαχειρίζονται την εξουσία, φροντίζουν να τα σβήνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.