Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

«Κωλοτούμπα» Α. Γεωργιάδη (και…) για Ισραήλ: Τώρα δηλώνει ότι «Από αυτό το υλικό είναι φτιαγμένα τα σπουδαία έθνη» αλλά παλιά τους έβριζε (VIDEO)

09/04/2024

Τι έλεγε σε παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει για το Ισραήλ

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε το Ισραήλ και υπέγραψε ένα μνημόνιο συνεργασίας με τον Ισραηλινό αντίστοιχό του.

Το υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεργασθούν σε τομείς όπως παροχή υγειονομικής περίθαλψης, ιατρική και νοσηλευτική εκπαίδευση, νέες τεχνολογίες, μεταδοτικές και μη μεταδοτικές ασθένειες, μεταμόσχευση και δωρεά οργάνων, ψυχική υγεία, φάρμακο και φαρμακευτική κάνναβη και ασφάλεια τροφίμων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε λοιπόν την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Ισραήλ φτάνοντας στο σημείο να πει πως «από αυτό το υλικό είναι φτιαγμένα τα σπουδαία Έθνη», αναφερόμενος στους τραυματίες Ισραηλινούς στρατιώτες.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του μεταξύ άλλων: «Το πιο συγκινητικό σημείο της επίσκεψης μας ήταν όταν συναντήσαμε, στο Κέντρο Αποκατάστασης που έχει μέσα το Νοσοκομείο, τραυματίες στρατιώτες που νοσηλεύονται από το μέτωπο της Γάζας.

Μας διηγήθηκαν τις ιστορίες τους και το πιο εντυπωσιακό είδαμε την αγωνία τους να γίνουν γρήγορα καλά, για να επιστρέψουν και να πολεμήσουν για την Πατρίδα τους ξανά. Από αυτό το υλικό είναι φτιαγμένα τα σπουδαία Έθνη».

Με αφορμή αυτές τις νεότερες «θέσεις« του για το Ισραήλ η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας, είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση: «Ξέρουμε και την πορεία του κ. Γεωργιάδη, και κατανοούμε την αγωνία του να σβήσει το ντροπιαστικό ρατσιστικό αντί-σημιτικό παρελθόν του, πουλώντας εκδούλευση στους εγκληματίες ηγέτες του Ισραήλ και στο φίλο-σιωνιστικό λόμπι διεθνώς. 

Ο κ. Γεωργιάδης έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει συγχώρεση από το Ισραήλ για τις παλιές αμαρτίες του, δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών μας, και να ασεβεί στον πόνο του λαού μας. Οφείλει να ζητήσει συγνώμη»

Περασμένα ξεχασμένα για τον Άδωνι τα όσα έσουρνε στο Ισραήλ και τους Εβραίους, σε εκείνη τη μακρινή εποχή, πριν ανέλθει στα ανώτατα αξιώματα…

Ιδού η απομαγνητοφώνηση μιας παρουσίασης στις 18 Ιουλίου 2006 του βιβλίου του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τους Εβραίους:

«Πριν από οτιδήποτε άλλο, ξεκινάω από το αγαπημένο μου βιβλίο. Ιδού. Πρέπει να σου πω ότι το βιβλίο αυτό το πήρα μαζί μου για να το διαβάσω καθοδόν στην πτήση προς την Αυστραλία. Η Αυστραλία είναι -πρέπει να ξέρεις- μια μέρα ταξίδι. Μιλάμε για το καινούριο βιβλίο του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη από τις εκδόσεις Ήλεκτρον.

Μιλάω γι’ αυτό το βιβλίο, το οποίο από την πρώτη μέρα που το δείξαμε έχει κάνει θραύση και ομολογώ -αν και είναι ένα ιδιαίτερα προκλητικό βιβλίο- από την άλλη πλευρά, διαβάζοντάς το, σελίδα σελίδα στο αεροπλάνο δεν μπορώ παρά να πω ότι ο άνθρωπος αυτός, ο γνωστός ιστορικός κ. Κωνσταντίνος Πλεύρης, έχει κάνει πραγματικά συστηματική εργασία.

Κι έχει κάνει πραγματικά συστηματική εργασία, διότι οτιδήποτε γράφει μέσα, μα η παραμικρή παράγραφος, έχει την αναφορά της σε κάποια συγκεκριμένη πηγή. Και ξέρετε ότι αυτό δημιουργεί μία εντύπωση για τον συγγραφέα και το βιβλίο που δύσκολα αντιμετωπίζεται».

ΠΗΓΗ: www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.