Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Ποιος πρόεδρος «πατριωτικού» κόμματος αποκαλούσε την Χρυσή Αυγή «νοσηρό φαινόμενο» και «δυσφήμιση της χώρας» ;

07/04/2024

Προεκλογικά πολλοί χτεσινοί κομματάρχες του “πατριωτικού” χώρου γύρναγαν την επαρχία και τις πόλεις και παρίσταναν τους “Χρυσαυγίτες” ή τους φιλικά διακείμενους στην Χρυσή Αυγή, με στόχο ξεκάθαρο να παραπλανήσουν αγνούς αλλά αφελείς παραδοσιακούς ψηφοφόρους του Εθνικιστικού κινήματος. Και το κατάφεραν πράγματι! Με την βοήθεια μερικών εμπαθών, αλλά και το άπλετο σπρώξιμο από παραεκκλησιαστικούς κύκλους, για να μην αναφέρουμε την περιέργως έντονη προβολή (ενός ως τότε παντελώς άγνωστου κόμματος) από όλα τα ΜΜΕ λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, ή τις φήμες ακόμα για χρηματοδότηση από έναν εφοπλιστή… ύποπτης καταγωγής, πράγματι πολλοί πατριώτες ψήφισαν (και) αυτό το δήθεν “εθνικό” κόμμα, θεωρώντας το “εθνικιστικό”.

Τι έγραφαν όμως οι υπερπατριώτες αρχηγοί αυτών των κομμάτων, ως άσημοι σχολιαστές και όχι ως επίσημοι πολιτικοί παράγοντες, πίσω στο 2012 όταν οι πραγματικοί Εθνικιστές συγκλόνιζαν το πανελλήνιο και εισέρχονταν δυναμικά στο προσκήνιο; Αντιγράφουμε επί λέξει απόσπασμα από δημόσια αναρτημένο άρθρο γνωστού κοινοβουλευτικού προέδρου προ δώδεκα ετών:

«(…) ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και εκείνο το οικολογικό απόστημα στοιβάζουν την κυρίαρχη τάξη της πατρίδας. (Και αναφέρομαι στην κορυφή, στους επαϊοντες, στους δανειοσυντήρητους θολοκουλτουριάρηδες του Κολωνακίου τύπου Ρεπούση και Τατσόπουλου και όχι στους απλούς ψηφοφόρους – κοχλιαροφόρους τους). Και το νοσηρό φαινόμενο, «Χρυσή Αυγή», σ’ αυτούς οφείλεται, για να δυσφημιστεί η χώρα μας.(…)».

Αυτά τα γραπτά φυσικά ουδέποτε φανερώθηκαν στους χιλιάδες καλούς Έλληνες που ψήφισαν και χάρισαν το βουλευτικό αξίωμα σε ανθρώπους που βάζουν το όποιο θρήσκευμα πάνω από την ΕΘΝΙΚΗ υπόσταση, σε σφετεριστές της “Ρωμιοσύνης” που προσπαθούν να ενεργοποιήσουν ευαίσθητα αντανακλαστικά του ελληνικού λαού για ιδιοτελείς σκοπούς. Δεν δύναται να κουνάει το δάχτυλο περί “νοσηρών φαινομένων”, “οφειλόμενων στην αριστερά”(!) μάλιστα, ένα κόμμα συστημικότατο, το οποίο πέρα από τις επιδερμικές πατριωτικές κορώνες δεν έχει καταφέρει να αρθρώσει κανέναν σοβαρό πολιτικό λόγο. Για ακτιβιστικό κοινωνικό αγώνα ούτε λόγος φυσικά, καθώς αυτά ίσως τα θεωρούν… “δυσφημιστικά” για την χώρα μας. Αν και με πολύ προθυμία, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κρήτη πρόσφατα, η αστυνομία βοηθώντας τους καθοριστικά διέλυσε αντισυγκεντρώσεις αναρχικών και αριστεριστών-”φεμινιστριών”, προκειμένου να διεξαχθούν ανεμπόδιστα κομματικές εκδηλώσεις τους ή εκδηλώσεις τις οποίες καπέλωσαν εμφανιζόμενοι ως διοργανωτές τους! Αυτό αποτελεί κάτι πρωτοφανές στα χρονικά της ελληνικής πολιτικής σκηνής, και ένα σαφές δείγμα της “αντισυστημικότητος” των συγκεκριμένων, για τα “μάτια” των οποίων ακόμα και η αστυνομία κινητοποιήθηκε, όταν ανέκαθεν προστάτευε το χαϊδεμένο παρακρατικό σκυλολόι της αριστεράς.

Σίγουρα πάντως το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή, δεν έφτασε ΠΟΤΕ στο νοσηρότατο σημείο να κηρύξει… τριήμερο “πένθος” για μια αποτυχημένη απόπειρα εισβολής εκατοντάδων λαθρομεταναστών από την Μεσόγειο στην Πατρίδα μας, ως άλλοι συριζαίοι ή ανταρσύες. Ας γνωρίζουν καλά όσοι επιδίδονται στο φτηνό χριστεμπόριο για να αποκρύψουν την ιδεολογική τους γύμνια, πως με την διακηρυγμένη πίστη τους στην καπιταλιστική ελεύθερη οικονομία και την δεδηλωμένη θέση τους υπέρ της παραμονής της Ελλάδος στην κατοχική Ευρωπαϊκή Ένωση, θα αποτύχουν πλήρως να αποτελέσουν την όποια υποτιθέμενη “αξιόπιστη εναλλακτική” πρόταση, και θα γυρίσουν σύντομα στην ανυπαρξία από την οποία για πολύ λίγο, και με συστημικές πλάτες ξέφυγαν.

ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ – ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΑΛΛΑΖΕ ΚΟΜΜΑ …

Ξεκίνησε την πολιτική του δράση το 2014 από το Κίνημα «Ελευθερία», του οποίου υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη. Το 2015 εντάχθηκε στον Ριζοσπαστικό Εθνικό Συναγερμό του Βασίλη Καπερνάρου, μετέχοντας στη διοικούσα επιτροπή του κόμματος. Αργότερα εντάχθηκε στην Κοινωνία – Πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια, από την οποία παραιτήθηκε το 2016, ύστερα από φήμες περί ίδρυσης νέου πολιτικού κόμματος από τον ίδιο.

 

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.